”Jeg har valgt at blive en del af HØJ Elite, da jeg synes, det er et rigtig spændende projekt,

”Jeg har valgt at blive en del af HØJ Elite, da jeg synes, det er et rigtig spændende projekt," siger Julie Loop.

Ny assistenttræner i HØJ skal også tage del i nyt talentprogram: "Det er et spændende projekt"

29-årige Julie Loop skal i den kommende sæson være assistenttræner i HØJ Håndbold for herretræner Jesper Fredin

HØJ Elite har trænerteamet for 1. divisions holdet på plads til den nye sæson. Som tidligere offentliggjort, fortsætter Jesper Fredin som cheftræner, og han vil i den kommende sæson blive flankeret af en kvindelig assistenttræner, Julie Loop.

Den nye assisterende træner er 29 år og i indeværende sæson ansvarlig for Køge Håndbold’s 1. divisions herrer, som hun overtog alene fra juletid, efter at Robert Geertsen valgte at takke af midt i sæsonen. Om valget af Julie Loop siger direktør Lars Vinther:

”Vi har lagt vægt på at få en træner, der - ligesom Jesper Fredin - går systematisk og grundigt til værks, og som har fokus på spillernes individuelle udvikling og mandskabsplejen. Julie er relativ ung men har en hel del trænererfaring, bl.a. fra 5 år på Sydfyn som træner i GOG og på skolerne i Oure og så selvfølgelig fra den nuværende sæson i Køge," siger Lars Vinther i en pressemeddelelse.

Til dagligt bor Julie i Solrød Strand, læser i Køge og er nystartet med egen webshop, der sælger materialer til håndboldklubber. Julie ser frem til at blive en del af HØJ Elite:

Spændende projekt

”Jeg har valgt at blive en del af HØJ Elite, da jeg synes, det er et rigtig spændende projekt. HØJ satser på unge dygtige spillere kombineret med flere spillere med god erfaring. Samtidig virker HØJ Elite som en klub med realistiske og fornuftige ambitioner," siger Julie Loop.

Trænerteamet skal ud over at bruge deres tid på 1. divisionsholdet også lægge nogle timer i et nyt tiltag i HØJ, nemlig et tilbud til nogle af klubbens unge talenter om ekstra individuel træning og vejledning. HØJ er kendt for at have en relativ stor børne- og ungdomsafdeling, som danner basis for både bredde- og elitehåndbold.

”I HØJ har vi ambitioner om fortsat at have både herre- og damehold i de øverste divisioner, og for at det kan lade sig gøre også på sigt, skal vi træne og uddanne egne spillere til et niveau, der gør dem relevante for de bedste seniorhold. Det kræver en styrket indsats rettet mod vores unge talenter, så HØJ bliver en mere attraktiv klub at være i, forblive i og komme tilbage til, også for elitespillere," fortæller Helle Rasmussen, formand for HØJ.

Det nye tiltag, som går under navnet HØJ’s Talent Program, er et initiativ som skal bringe HØJ i den retning. Målet for talent programmet er at det etableres både på drenge- og pigesiden. Det nye tiltag forventes at træde i kraft fra 1. maj 2019 eller snarest muligt derefter.

Publiceret 20 March 2019 10:00

SENESTE TV