Britta Bardrum, der her ses med formand Poul Andersen, har været en vellidt butiksleder for Røde Kors-butikken i Jyllinge. Pressefoto

Britta Bardrum, der her ses med formand Poul Andersen, har været en vellidt butiksleder for Røde Kors-butikken i Jyllinge. Pressefoto

Røde Kors-butiksleder takker af efter otte år

Røde Kors Gundsø har for nylig afholdt sin årlige generalforsamling, som i år var meget velbesøgt.

Under generalforsamlingens beretning fortalte formanden Poul Andersen om 2018, hvor afdelingen lagde de tre små forretninger sammen til en stor. Derudover blev en 10 års nål givet til Britta Bardrum, som efter at den nye butik var åbnet og ved årets start meddelte de frivillige, at hun stoppede som butiksleder til generalforsamlingen.

Formanden benyttede lejligheden til at udtrykke en meget stor tak til Britta for det flotte store og uegennyttige arbejde, hun har udført. I de sidste otte år har hun har stået i spidsen for butikken, som fra den lille butik i Passagen til Skaktorvets nu store forretning i det gamle Netto.

Indtil nu er det ikke lykkedes at finde en ny butiksleder blandt de nuværende frivillige, og derfor går bestyrelsen nu ud i en søgning i en bredere kreds.

Aftenen sluttede med et spændende foredrag af Vibeke Lenskjold, som er leder af sundhedsklinikkerne i København og Århus.

Publiceret 22 March 2019 09:36

SENESTE TV