Opslag om busserne er til debat. Arkivfoto

Opslag om busserne er til debat. Arkivfoto

Læserbrev: Fortæl kunderne, hvornår busserne går ved opslag på stoppestederne

Kære Kirsten Jensen fra Trafikselskabet Movia.

På opfordring fra vores generalforsamling vil Ågerup og Omegns Landsbyråd hermed opfordre Movia til snarest muligt at få genetableret ophæng ved busstoppestederne, som oplyser om bussernes afgangstider.

De buslinjer som er aktuelle i Landsbyrådets opland (linje 216, 358 og 91N) kører med en times mellemrum, eller sjældnere. En oplysning om dette interval er rimeligt værdiløs for passagererne. De har brug for at få at vide om der er 1 eller 59 minutter til næste afgang. Det er derfor vigtigt, at alle passager kan få adgang til de præcise afgangstider ved busstoppestederne.

Selv om mange af os i dag har adgang til internettet, har Movia som offentligt trafikselskab en forpligtelse til at betjene ALLE kunder. Ca. 210.000 danskere over 65 år har aldrig været på internettet – mange af dem bruger den offentlige trafik. Hertil kommer yngre medborgere som ikke er i stand til at benytte nettet.

Vi vil derfor på det kraftigste protestere mod denne forringelse og opfordre Movia til snarest at få information om afgangstider tilbage på stoppestederne.

Publiceret 12 April 2019 10:54

SENESTE TV