Jakob Nerup, der er opstillet på Enhedslistens kandidatliste, kommer til Stenløse for at snakke om EU-valget. Pressefoto

Jakob Nerup, der er opstillet på Enhedslistens kandidatliste, kommer til Stenløse for at snakke om EU-valget. Pressefoto

Enhedslisten Egedal klar til åbent møde om EU

Kandidat Jakob Nerup sætter i Stenløse Kulturhus fokus på EU-valget

Det er stadig uvist, hvornår folketingsvalget bliver udskrevet, men det er helt sikkert, at vi skal til valg om pladserne i Europaparlamentet søndag den 26. maj.

Enhedslisten Egedal vælger derfor at sætte fokus på EU-valget ved et åbent møde onsdag den 24. april kl. 19.30 i Stenløse Kulturhus.

Det er første gang Enhedslisten deltager i et europaparlamentsvalg som parti. Hidtil har Enhedslisten støttet op om Folkebevægelsen mod EU.

Hvad vil Enhedslisten så i EU? Det vil Jakob Nerup forsøge at svare på. Og hvem er Jakob Nerup? Jakob er opstillet som nr. 4 på Enhedslistens kandidatliste. Til daglig er han politisk aktiv i Hovedbestyrelsen og rådgiver for Enhedslistens Folketingsgruppe.

Efter hele sit arbejdsliv at være tillidsvalgt for forskellige erhvervsgrupper, senest HK, er der ingen tvivl om, at lønmodtagernes arbejdsvilkår er et af de områder, Jakob Nerup vil komme ind på den 24. april. Men også klimaet spiller en vigtig rolle for Jakob Nerup og indsatsen mod klimaforandringer skal øges betydeligt i EU så vel som i Danmark.

Alle er velkomne til mødet, der foregår i Store Sal. Enhedslisten Egedal byder på kaffe og te.

Publiceret 13 April 2019 06:02

SENESTE TV