Glade vindere for fjerde gang - holdet fra Flex Gulvservice. Pressefoto.

Glade vindere for fjerde gang - holdet fra Flex Gulvservice. Pressefoto.

Gulvmand strøg til tops ved DM for fjerde gang

Flex Gulvservice gjorde det igen ved Årets Håndværker

Af
Finn Due Larsen

Ølstykke Der er brede smil i Ølstykke-frimaet Flex Gulvservice for tiden.

For fjerde gang på seks år er firmaet blevet kåret til Årets Gulvmand, ved det store årlige DM-show, "Årets Håndværker" i Cirkusbygningen.

Flex Gulvservice strøg til tops i kategorien 5 eller flere ansatte. Det var efter mange år som fast finalist og tidligere vinder i kategorien 0-4 ansatte. At virksomheden dermed fik sin fjerde statuette var naturligvis til stor begejstring for indehaver Lars Hendrichsen:

"Det her betyder noget helt særligt lige præcis i år", siger han og forklarer at firmaet sidste år også var i finalen, men - nærmest som en undtagelse - ikke tog prisen hjem.

Det er til gengæld sket i alle årene fra 2014 til 2017.

"Det er altid fedt at få en ny statuette. Vi får den lagt ind på hjemmesiden og sat på bilerne, så der står, at vi er vinderne. Vi gør hvad vi kan, for at fortælle vi er blandt de bedste", siger Lars Hendrichsen, der slår fast at firmaet til næste år går efter sin femte statuette.

Det er en sjælden ære, som vil betyde at statuetten uddeles som guldstatuette, ved siden af den traditionelle i bronze.

Ottende gang

Cirkusbygningen dannede rammen om den ottende udgave af Årets Håndværker, og for første gang blev det store awardshow afholdt over to aftener.

Mere end 5.000 dygtige håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier - blandt andet den nye Årets Håndværkerlærling pris. Felix Smith var vært og styrede slaget, som blev transmitteret live på Facebook.

Folketingets formand Pia Kjærsgaard var, sammen med andre kendisser som Adam Duvå Hall, Vicky Berlin, Thomas Wivel, Joachim Boldsen, med til at uddele i alt 45 priser.

Publiceret 17 April 2019 06:00

SENESTE TV