Socialdemokraternes Egedal-byrådsmedlem Ib Sørensen, der her ses med sin datter og byrådskollega Vicky Holst Rasmussen, skal holde tale til 1. maj-arrangementet i Stenløse. Arkivfoto

Socialdemokraternes Egedal-byrådsmedlem Ib Sørensen, der her ses med sin datter og byrådskollega Vicky Holst Rasmussen, skal holde tale til 1. maj-arrangementet i Stenløse. Arkivfoto

Musik, taler og pølser: Socialdemokratiet og SF klar til 1. maj i Stenløse

De to partier går sammen om den traditionsrige 1. maj-fest, der igen i år holdes på Rådhustorvet i Stenløse

Der er lagt op til et underholdende 1. maj-arrangement i Stenløse, hvor de fremmødte gæster bliver budt på taler, hoppeborg, musik og meget mere.

"Det glæder Socialdemokratiet i Egedal, at det i år er lykkedes at få Socialistisk Folkeparti i Egedal som medarrangør af 1. maj festen i Stenløse. Sidst vi markerede arbejdernes internationale kampdag sammen var i år 2013," lyder det fra Socialdemokratiet i Egedal.

1. maj festen holdes lige som de sidste mange år på Rådhustorvet i Stenløse, men der er skruet op for festen denne gang.

Udover de kolde fadøl, pølserne på grillen og den fantastiske sociale hygge, så vil der i år være musik fra scenen.

Det er musikeren Nis P, der har fået til opgave at sprede den gode stemning, mens man spændt venter på at høre åres talere.

Talerne består primært af folketings- og Europaparlamentskandidater til de kommende 2 valg, men der bliver også plads til lokalpolitikere og en ungdomstaler.

Her er det offentliggjorte taler-program:

16:10 - Tale: Ib Sørensen – Viceborgmester i Egedal (A)

16:40 - Tale: Jens Skov – Byrådsmedlem i Egedal (F)

17.10 - Tale: David Trads – Folketingskandidat (A)

17:40 - Tale: Trine Torp – Folketingskandidat (F)

18:10 - Tale: Sandra Thorup - Lokal DSU-næstformand

18:40 - Tale: Marianne Vind - Europaparlaments kandidat (A)

"For de mindste vil der være gratis hoppeborg og bål aktiviteter. Skulle vi være så uheldige, at få dårligt vejr, så rykker vi ind i Kulturhuset. Arrangementet løber af staben mellem mellem 16.00 og 19.00 onsdag d. 1.maj. Alle er velkommen til at deltage, det er gratis. Kun drikkelse og pølser koster lidt," lyder det fra Socialdemokratiet i Egedal.

Publiceret 17 April 2019 06:21