Fra Musikkens Dag sidste år. Foto: Alice Lund.

Fra Musikkens Dag sidste år. Foto: Alice Lund.

Nu skal musikken flyde rundt i Egedal

Musikskole, kulturhus og to skoler går sammen om "Musikkens Dag"

Toner og ord flyder rundt i Egedal onsdag den 24. april, når der igen er "Musikkens Dag".

Egedal Musikskole er gået i samarbejde med Distriktsskole Ølstykke, Distriktsskole Ganløse og Stenløse Kulturhus om dagen.

Der vil blive budt på to forskellige arrangementer - formiddag og eftermiddag, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Maglehøjhallen danner rammen om en formiddags-koncert med et kæmpe orkester, hvor mere end 350 børn fra 1. og 2. klasse spiller og synger musik til fire små animationsfilm. Eleverne er fra fra Distriktsskolernes instrument- og musikprofilklasser.

I år har elever og lærere været inde over en skabende kompositionsproces med temaerne Kærlighed, Uhygge, Sorg og Fest.

Eleverne har arbejdet med disse fire stemninger/følelser og sat dem i relation til fire animationsfilm, som har været en del af undervisningsmaterialet. Til fremførelsen vil orkestret forsøge at skabe lydsiden live til de fire animationsfilm. En trio bestående af lærere fra musikskolen vil spille med, ligesom deres lærere vil være at se i Egedals største orkester!

I Stenløse Kulturhus kan man komme til et aften-arrangement, hvor Musikskolen inviterer interesserede børn og voksne til at gå på opdagelse i Kulturhuset og møde musikken.

Musikskolens lærere og mange af musikskolens elever vil være til stede og hjælpe alle, der ønsker information eller en snak om musikskolen. Der vil være fremvisning af instrumenter, elever der spiller og øver sig, quiz med gode præmier og mulighed for at købe lidt at spise og drikke.

due

Publiceret 17 April 2019 09:41