Klovneløbet kommer til Ølstykke i juni. Pressefoto

Klovneløbet kommer til Ølstykke i juni. Pressefoto

Klovneløb i Ølstykke til fordel for Danske Hospitalsklovne

Pengene, der samles ind gennem tilmeldinger til løbet i Ølstykke, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne

Søndag den 2. juni kl. 13.00 afholdes der Klovneløb i Ølstykke.

Pengene der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne. Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

I Egedal er det Nikolaj Kannik, Martin Engedahl, Dorte Funch Nielsen, Liselotte Stotz, Kathrine Ziegenfeldt Artman, Nadia Bothmann Wiberg og camilla angel christensen der frivilligt arrangerer Klovneløb på vegne af Danske Hospitalsklovne:

"Løbet skydes i gang ved Bækkegaardsskolen i Ølstykke. Kom gerne i god tid før, så alle kan blive indskrevet og få udleveret start nummer, inden løbet skydes igang kl.13.00. Det er et super hyggeligt familie arrangement, der kombinerer samvær, hygge og motion på bedste vis, og så støtter det et godt formål. Det kan alle få en god dag ud af," fortæller arrangørerne bag "Egedal klovneløb", der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet.

Brandbiler og kickboxing

På dagen vil der også være gratis vand og frugt til alle deltagere, lodtrækning på startnumre fra en masse lokale sponsorer og mulighed for at købe pølser. Frederiksborg brand-og redning kigger forbi med brandbilerne, ligeledes kommer Bad Company Costums med deres biler. Desuden kommer Jyllinge kickboxing og varmer alle godt op inden start.

Klovneløbet i Ølstykke er ét ud af mere end 60 Klovneløb, der i år afholdes i hele landet. Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige.

Man kan tilmelde sig klovneløbet i Ølstykke på www.klovneløb.dk.

Publiceret 13 May 2019 08:59