Ølstykke Gymnastik Forenings mikro-piger kunne juble over den flotte guldmedalje i Vejen i Jylland. Foto: ØGF

Ølstykke Gymnastik Forenings mikro-piger kunne juble over den flotte guldmedalje i Vejen i Jylland. Foto: ØGF

Gymnastik-piger fra Ølstykke snuppede guld til mesterskab i Jylland

Ølstykke Gymnastik Forenings mikro-piger viste klassen og strøg til tops i 2. division til Forbundsmesterskaberne

For nylig var ØGF's Micro Pige Lilla (Micro Pige 1) taget den lange vej til Vejen i Jylland for at deltage til Forbundsmesterskaberne 2. runde i TeamGym.

Inden dagens konkurrence lå pigerne nr. 2 i 2. divison, med kun 0,049 point op til Greve MiP2 på 1. pladsen og kun 0,033 point ned til Bolbro MiP2 på 3. pladsen.

Der var derfor lagt op til en spædende konkurrence i toppen af 2. division. Pigerne kørte en god opvarmning, meeeen de lagde mærke til at de andre hold sprang en del sværere, især på trampet. Dette hjalp ikke på de mange nerver.

Til konkurrencen lagde pigerne ud på trampet, hvor de leverede sikre, flotte, høje spring. En enkelt pige lavede dog en lille fejl ved at lave samme spring to gange, men alle landede flot på deres fødder.

For de flotte trampet omgange blev pigerne belønnet med den højeste udførselskarakter, men desværre én af de laveste samlede karakterer, 10,100, da sværheden var lavere end konkurrenternes.

I rytmeserien viste pigerne en meget flot stil, næsten alle momenter sad lige i skabet. Kun i pigernes hel hop, mistede en enkelt pige balancen og vred rundt på foden.

Slog Hvidovre

Pigerne blev belønnet med den meget høj rytmekarakter på 14,850 og en bonus fra den ene dommer for deres brystbalance.

Pigerne skulle afslutte på banen. Her måtte der laves justeringer lige inden pigerne skulle på, da en enkelt gymnast ikke kunne springe. Pigerne leverede en meget flot bane, med 36 spring til landing på fødderne. Også her blev pigerne belønnet med divisionens højeste udførselskarakter og næsten den højeste samlede karakter på 11,566, kun slået af Odder MiP1 på 11,600.

Efter pigernes banespring, leverede Greve MiP2 en flot trampet. Pigerne ventede derfor i spænding på at finde ud af, hvem 1. pladsen gik til. Det endte med en flot guldmedalje til Ølstykke. Hvidovre snuppede sølvet og Bolbro beholdt deres bronze.

Publiceret 16 May 2019 09:31

SENESTE TV