Borgere kan nu få et indblik i beboernes hverdag på Egedals plejecentre. Arkivfoto

Borgere kan nu få et indblik i beboernes hverdag på Egedals plejecentre. Arkivfoto

Dørene åbnes op: Kom og se et plejecenter

Den står på havefest, drinksbar og pølsevogne, når Egedals plejecentre holder åbent hus

Fredag den 7. juni fra kl. 14.00 til 16.00 kan man besøge fire af Egedal Kommunes plejecentre og få et indblik i beboernes hverdag.

"Det kan være, dine forældre en dag skal bruge hjælp i hverdagen og får brug for at flytte ind på et plejecenter. Det kan være, du selv en dag får brug for hjælp og godt vil vide lidt mere om dine muligheder her i Egedal," skriver Egedal Kommune i en pressemeddelelse.

Plejecenter Damgårdsparken i Stenløse fejrer dagen med pølsevogn, kolde øl og vand. Man kan blive vist rundt af centerets personale, når man vil. Arrangementet holdes i samarbejde med VENBO.

Plejecenter Egeparken på Rådhusstrædet 4, 3650 Ølstykke vil der på første sal være musik, når Garbo spiller op til Erindringsdans. På anden sal kan man møde mødre og babyer fra MomUnity, mens hunden Frida kommer forbi på tredje sal. Der er rundvisning kl. 14.10, 14.50 og 15.30.

På demensplejecenter Engbo på Carl Hansens Allé i Ølstykke byder man velkommen til havefest med en lækker drinksbar og sunde snacks, og hos demensplejecenteret Solkrogen i Stenløse hygger man i haven med pølsevogn, kolde øl og vand. Alle er velkomne.

Publiceret 21 May 2019 19:40