Miki Taagholt på vej i mål i Ganløse. Dermed vandt han DM Sprint for tredje gang og satte samtidig ny cykel- og ruterekord. Pressefoto

Miki Taagholt på vej i mål i Ganløse. Dermed vandt han DM Sprint for tredje gang og satte samtidig ny cykel- og ruterekord. Pressefoto

Miki Taagholt og Alberte Kjær overstrålede alle i Ganløses store tri-stævne

Danmarks triatlon-komet Miki Taagholt gjorde rent bord ved DM sprint triatlon ”Tri på Tyren” i Ganløse

GANLØSE Hverken Miki Taagholt og Alberte Kjær kiggede sig tilbage, da de i weekenden deltog i DM sprint triatlon ”Tri på Tyren” i Ganløse.

De to triatleter tog nemlig sejren og førstepladsen i mændenes og kvindernes konkurrence.

I herrernes race var der mange bejlere til podieplaceringerne med Daniel Bækkegård og Miki Taagholt som de umiddelbare favoritter. Begge stillede op for den arrangerende klub Ganløse Tri-Center/Tri Team SDU.

Efter de 750 meter svømning i Bastrup sø var det Scott Steenberg, der førte an med hurtigste tid, og efter skiftezonen T1 lå Scott, Miki og Daniel helt lige. I sidste ende løb Miki Taagholt dog med sejren, da han tæt på mål øgede afstanden og løb i mål til et suverænt mesterskab i fantomtiden 58.55 minutter. Dermed vandt han DM Sprint for tredje gang og satte samtidig ny cykel- og ruterekord.

I kvindernes elite race var forhåndsfavoritterne Alberte Kjær Pedersen (Fredericia Triatlon Team) og Augusta Christensen (GTC). Det var dog uvist, hvordan Alberte ville klare det da hun længe har døjet med smerter i det ene lår under belastning.

Ingen spænding

I konkurrencen var der dog aldrig den helt store spænding om hvor mesterskabet skulle placeres. Alberte stod nemlig for hurtigste svømmesplit, T1, cykelsplit, T2 og løbesplit og det rakte til en samlet tid på 1.08.58 og et dansk mesterskaber i Sprint efter et veldisponeret race.

Publiceret 22 May 2019 12:36