Købmand Morten Møller Oehlenschlæger med Tonny Nielsen (tv) og salgsdirektør Mads Nysted (th). Pressefoto

Købmand Morten Møller Oehlenschlæger med Tonny Nielsen (tv) og salgsdirektør Mads Nysted (th). Pressefoto

Kåring: Rema 1000 i Jyllinge er igen blandt Danmarks bedste

For tredje gang løber Rema 1000 på Bromarken 2 i Jyllinge med fornem hæder

Hele 8.400 Rema 1000-ansatte fejrede søndag 25-års jubilæet for discountkæden i Danmark. Det skete til en stor fest i Boxen i Herning, hvor ansatte fra hele landet fejrede begivenheden.

Et af aftenens helt store indslag var kåringen af den bedste butik i hver af kædens 13 regioner. En prestigefyldt pris, der vidner om høj standard, glade kunder og en inspirerende indkøbsoplevelse.

Rema 1000 har i dag 333 butikker i Danmark – og flere åbninger er på vej. Med så mange butikker er kåringen af regionens bedste butik en pris, der har stor betydning for butikken, der vinder.

En af vinderne blev Rema 1000 i Jyllinge, som for andet år i træk – og for tredje gang i alt - blev kåret som sin regions bedste butik, og butikkens ansatte blev fejret i Boxen foran tusindvis af kolleger.

Den 35-årige Jyllinge-købmand, Morten Møller Oehlenschlæger, har dog også svært ved at få armene ned efter kåringen.

”Vi har et fantastisk hold af medarbejdere, der virkeligt ser butikken som deres egen og med fuld fokus på deres eget ansvarsområde. Alle gør deres yderste hver dag – og vi bruger rigtig meget tid på kvalitet og kundeservice. Så medarbejderne fortjente virkeligt at blive hyldet til vores jubilæumsfest,” siger Morten Møller Oehlenschlæger,

Publiceret 13 June 2019 06:02