4.A på Stengårdsskolen i Ølstykke er klar til at give den gas til bordtennis-OL på Ceres Park i Århus. Privatfoto

4.A på Stengårdsskolen i Ølstykke er klar til at give den gas til bordtennis-OL på Ceres Park i Århus. Privatfoto

På vej til Århus: 4.A fra Stengårdsskolen skal kæmpe til Skole-OL

Elever fra skolen i Ølstykke er klar til at indtage Ceres Park i Århus, hvor de stiller op i bordtennis-kategorien

Af
Kenneth Tanzer

Hvis eleverne i 4.A på Stengårdsskolen i Ølstykke render rundt med armene i vejret i disse dage, så er det helt forståeligt.

På tirsdag den 18. juni tager de nemlig en tur til Århus for at deltage i arrangementet "Skole-OL", hvor kategorier som blandt andet atletik, bowling og meget andet er på programmet.

4.A på Stengårdsskolen stiller dog op i bordtennis-kategorien efter en fornem kvalifikation, hvor man er blandt de otte bedste 4. klasser på landsplan. Den præstation har altså kastet en finale-deltagelse af sig, som afvikles på selveste Ceres Park i Århus.

"Vi glæder os rigtig meget til at forsvare skolens og hele kommunens ære. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse på ét af Danmarks største stadions, hvor vil der være en flot indmarch-ceremoni, ligesom den olympiske ild tændes," siger idrætslæreren Mads msv Rasmussen.

Hos den lokale bordtennisklub "Team Egedal Bordtennis" krydser man fingre for de lokale elever.

Klar til atletik-finale

"Til daglig holder vi jo til på Stengårdsskolen, så vi har et godt forhold til både lærere og elever. Vi har også undervist skolens lærere i forbindelse med et trænings-besøg, så vi glæder os til at følge eleverne i Århus," lyder det fra den lokale bordtennisklub.

Som Lokalavisen Egedal tidligere har beskrevet, så er Stengårdsskolen ikke den eneste Egedal-skole, som skal til det store finalestævne i Århus. Også 6.A på Hampelandskolen i Ølstykke har kvalificeret sig til finalen - det er blot i atletik, og det stævne afvikles på torsdag den 20. juni.

Publiceret 13 June 2019 07:04