Årets udgave af cykelløbet

Årets udgave af cykelløbet "Bastrup Sø Rundt" skydes i gang ved kulturhuset i Smørum. Det er 28. gang løbet afvikles. Arkivfoto

Cykelløbet Bastrup Sø Rundt står for døren

For 28. gang afvikles det populære motionscykelløb

I år kører motionscykelløbet "Bastrup Sø Rundt" søndag den 8. september med startpunkt ved Kulturhuset på Flodvej i Smørum og mål på Flyvestation Værløse.

Det er 28. gang man kører løbet, der følger ruter igennem Nordsjælland. Løbet har 3 forskellige ruter, nemlig hyggeruten på 40 km, ruten for de trænede på 90 km, og endelig ruten på 130 km for de virkelig skrappe motionister.

Målområdet ligger i Sydlejren ved Hangar 2, hvor Furesø Kommune er begyndt at indrette Kulturaksen, og hvor Flyvestationen på hjul samtidig gennemføres.

I år bliver arrangementet ekstra spændende idet der også gennemføres Danmarksmesterskab i rulleskøjteløb på maratondistancen.

Der bliver masser af underholdning i målområdet, dejlig musik bliver leveret af Rose Band, og bl.a. er der opvisning af dygtige børn og voksne på ethjulede cykler! Hangar 2 er åben, så interesserede kan aflægge et besøg i det flyhistoriske værksted i hangaren.

Tilmeldinger kan ske via løbets hjemmeside www.bsr.dk. Starten går kl. 8.00 til 130 km, derefter starter 90 km kl. 8.30 og 40 km kl. 9.00

Publiceret 16 August 2019 09:19