Evan Lynnerup.

Evan Lynnerup.

Læserbrev: Mette Gjerskov puster sig op

Af
Evan Lynnerup (V)

forhåndværende borgmester og medlem af Roskilde Byråd og Regionsrådet i Region Sjælland

Det ville være rart hvis den Forhåndværende Minister Mette Gjerskov læste mit læserbrev inden hun puster sig op for at nedgøre indholdet i mit indlæg den 27.07. i Dagbladet.

Jeg er ganske enig i at det kræver lokalt sammenhold at få en brugbar løsning på dige projektet i Jyllinge Nordmark. Det har Venstre i hele forløbet bidraget seriøst og kritisk til – og derfor skriver jeg også i mit indlæg – at Venstre bakker op om arbejdet med en ny anlægslov.

Den nye situation – hvor arbejdet er stoppet – kunne den tidligere regering ikke nå at gøre noget ved p.g.a. folketingsvalget. Derfor kommer Venstre nu – i samarbejdets ånd – med en erklæring om at vi bakker arbejdet med den nye lov op. Er det polemisk? Det synes jeg ikke!

Vi er også godt klar over at det vil tage tid – men opfordre ministeren til allerede nu at gå i gang med det indledende arbejde. Er det polemisk? Det synes jeg ikke.

I Venstre forventer vi ikke at sagen kan klares med et tweet! Det skriver jeg heller ikke noget om. Jeg skriver blot at sagen haster! (Og det gør den!) Hvorfor Mette Gjerskov så kommer ind på omgåelse af lovgivning m.m. må stå hen i det uvisse. Det er måske fordi hun med mit indlæg ikke længere har mediebanen for sig selv. Du har da ellers flot bidraget til en opfattelse af, at det kunne gå hurtigt i dine tidligere indlæg.

Mette Gjerskov – jeg og Venstre samarbejder gerne med dig og alle andre der er involveret i denne alvorlige sag. Skulle vi så ikke se at komme i arbejdstøjet i stedet for at holde ferie.

Publiceret 16 August 2019 09:27