Sådan så det ud for et halvt år siden, da en lastbil kørte galt på Hejnstrupvej i minutterne efter en ulykke på Frederiksborgvej/A6. Fredag morgen gentog historien sig. Arkivfoto

Sådan så det ud for et halvt år siden, da en lastbil kørte galt på Hejnstrupvej i minutterne efter en ulykke på Frederiksborgvej/A6. Fredag morgen gentog historien sig. Arkivfoto

Person i kritisk tilstand efter morgenulykke på A6 ved Gundsømagle - på Hejnstrupvej er en tankvogn kørt i grøften

På Frederiksborgvej/A6 ved Gundsømagle er en personbil og en varebil kørt sammen i en alvorlig ulykke. Det har fået politiet til at dirigere trafikken over på andre veje, og på Hejnstrupvej er en tankvogn kørt i grøften

To ulykker har fredag morgen udspillet sig i og ved Gundsømagle.

Den første fandt sted kl. 6.11 på Frederiksborgvej/A6, hvor en personbil og en varebil er stødt sammen.

"Vi har fået meldinger om, at én person er i kritisk tilstand," siger kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Hun fortæller til eb.dk, at en bilinspektør er blevet kaldt til stedet for at forsøge at fastlægge omstændighederne bag ulykken. På grund af bilinspektørens arbejde og oprydningsarbejdet ventes der at være spærret på stedet et godt stykke tid endnu.

"Trafikanter, der kommer nordfra, bliver ledt af ved Sognevej, mens trafikanter fra syd bliver ledt af ved Gundsølillevej," siger Charlotte Tornquist.

Efterfølgende har Lokalavisen fået oplyst, at der på én af de nærliggende veje, nemlig Hejnstrupvej mellem Gundsømagle og Tågerup, er sket en soloulykke, hvor en tankvogn er kørt i grøften. Det betyder, at politiet i disse minutter ikke blot dirigerer trafikken væk fr A6, men også fra Hejnstrupvej.

Det er ikke første gang, at der sker en følge-ulykke i området. Tilbage i marts blev Frederiksborgvej/A6 lukket efter en alvorlig ulykke, hvilket fik politiet til dirigere trafikken over på blandt andet Hejnstrupvej. Her skred en lastbil i det smalle sving og blokerede for trafikken.

Publiceret 23 August 2019 09:26