Medievirksomheden ClausBirchDK og Ølstykke FC har indgået en trøjesponsor-aftale. Her ses Claus Birh i selskab med Michael Hansen fra ØFC Foto: Claus Birch
Medievirksomheden ClausBirchDK og Ølstykke FC har indgået en trøjesponsor-aftale. Her ses Claus Birh i selskab med Michael Hansen fra ØFC Foto: Claus Birch
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ølstykke FC’s kvinder får ny trøjesponsor

Den lokale fodboldklubb har indgået aftale med medievirksomheden ClausBirchDK

Når Ølstykke FC's kvinder løber på banen til forårets kampe i Sjællandsserien bliver det med en ny trøjesponsor.

Klubben har indgået en aftale med medievirksomheden ClausBirchDK, der blandt andet er leverandør af billeder fra sportsbegivenheder, lige fra seriefodbold til landskampe.

Med aftalen får Ølstykke FC ikke kun en unik fotodækning på kvindesiden. Også herrerne får glæde af samarbejdet, der betyder at fotograf Claus Birch jævnligt vil være at finde på sidelinien på Scan-Group Ølstykke Stadion.

“En stærk fotodækning kan forhåbentlig hjælpe ØFC både med øget mediedækning, men også gøre holdene mere attraktive overfor andre sponsorer,” siger Claus Birch.

Han har i mange år leveret pressebilleder og artikler fra et bredt udsnit af sportsbegivenheder, lokalstof, erhverv og meget andet, til et stort udvalg af trykte og digitale medier.

“Jeg kan se, at der bliver lagt et stort stykke arbejde i at løfte ØFC tilbage op i rækkerne og ikke mindst på kvindesiden sker der mange spændende ting i dansk fodbold i disse år. Nordsjælland har mulighed for at blive et kraftcenter, som jeg tror Ølstykke kan blive en vigtig del af, siger den nye sponsor om valget af ØFC-kvinderne,” siger Claus Birch.

Glæde i ØFC

Næstformand og sportschef i ØFC Michael Hansen er begejstret for den nye aftale.

“Vi kom i kontakt med Claus i efteråret 2017, hvor han lavede nogle fantastiske fotos fra nogle af vores kampe. Blandt andet fra vores pokalkamp mod Næstved fra 2. division, hvor Claus skød nogle billeder, der gav os rigtig god eksponering af kampen og ØFC.” siger Michael Hansen i en pressemeddelelse.

Publiceret: 14. Marts 2018 08:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal