Rasmus Sørensen skal have blot sin anden start med sin nye Suzuki Swift Maxi 1600.
Rasmus Sørensen skal have blot sin anden start med sin nye Suzuki Swift Maxi 1600.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ølstykke-kører starter i JUAL Rally

Rasmus Sørensen skal køre anden afdeling af DM på Juelsminde-halvøen

Efter en pause på godt små to måneder genoptages kampen om årets Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally. Det kommer til at ske i området mellem Horsens og Juelsminde, hvor årets JUAL Rally afvikles, og det bliver et løb med lokal deltagelse.

Det er Rasmus Sørensen fra Ølstykke, der for anden gang i år starter med den Suzuki Swift Maxi 1600, som han er skiftet. Den lokale kører havde dog en uheldig sæsonstart, da året begyndte i ADAC Wikinger Rallye. Han måtte således udgå med motorproblemer og har ikke været ude at køre siden.

JUAL Rally starter så småt fredag den 18. maj. Her vil der i løbet af eftermiddagen være kombineret teknisk kontrol og åbent værksted på Odelsgade – Juelsmindes hovedgade – hvor deltagerne får godkendt deres biler. Herefter går det så i tidsrummet fra klokken 18.00 til klokken 20.00 løs med et stort rallyshow, som foregår i selve Juelsminde, hvor kørerne racer forbi såvel butiksfacader som private ejendommes hække og plankeværk.

Hastighedsprøver

Konkurrencen går for alvor i gang lørdag morgen, hvor deltagerne bliver sendt ud på den første hastighedsprøve. I alt 12 hastighedsprøver skal kørerne igennem, inden vinderne af JUAL Rally kan kåres i centrum af Juelsminde ved 16.30-tiden.

Publiceret: 18. Maj 2012 13:58
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere