Den lokale orienteringsklub, Kildeholm Orienteringsklub, er klar med et løb i skoven. Foto: Kildeholm Orieteringsklub
Den lokale orienteringsklub, Kildeholm Orienteringsklub, er klar med et løb i skoven. Foto: Kildeholm Orieteringsklub
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Orienteringsløb i skoven

Kildeholm Orienteringsklub byder på familie- og motionsorientering i Sperrestrup Skov og Grønlien Skov

Efter en lille pause her op til jul er Kildeholm Orienteringsklub tilbage i skoven fra søndag den 7. januar med mødetidspunkt mellem kl. 10.00 og 11.00.

Man lægger ud i Sperrestrup Skov ved Ølstykke med start ved Naturbørnehaven Tungegården, Tungegårdsvej 3, Ølstykke. Efterfølgende søndag den 14. januar er man i Grønlien ved Frederikssund ved kolonihaverne på Ågade 56. De følgende søndage vil klubben veksle lidt frem og tilbage. Indkørsel er begge steder markeret med en hvid/orange skærm, På klubbens hjemmeside (www.kildeholm-ok.dk) og Facebook vil tid og sted løbende blive annonceret.

Hvis man ikke har været med før, så er Familie- og Motionsorientering en hyggelig aktivitet, hvor familier og enkeltpersoner kan komme i skoven og få lidt frisk luft og blive udfordret lidt med at finde vej til posterne efter et kort. Det er ikke svært og kræver ingen forkundskaber. Vi hjælper dig i gang, og har ture på alle niveauer og længder (2 - 5 km).

Da vinteren endnu ikke har budt på frost, skal man være forberedt på, at der kan være ret mudret i skoven, så tag solidt fodtøj på og måske et par skiftesko med. Man skal være i mål senest kl. 13:00, hvor posterne blive samlet ind.

Publiceret: 28. December 2017 10:04

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt