Så skulle den være god nok. Stenløse Bio bliver erstattet af nye boliger - til stor glæde for de lokale politikere.
Så skulle den være god nok. Stenløse Bio bliver erstattet af nye boliger - til stor glæde for de lokale politikere.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politisk glæde over bolig-planer: Nu fjernes kommunens “øjebæ”

Både Ib Sørensen og borgmester Karsten Søndergaard jubler over udsigten til et bolig-projekt på Stenløses biograf-grund

Som Lokalavisen Egedal i dag kan afsløre, så har ejendomsselskabet Nørgaard Skødt Ejendomme ApS med base i Smørum overtaget Stenløse Bio med henblik på at opføre boliger.

En nyhed, som vækker glæde på Egedal Rådhus - ikke mindst hos planudvalgsformand Ib Sørensen (A) og borgmester Karsten Søndergaard (V).

“Det glæder mig rigtig meget, at der kommer gang i et bolig-projekt på grunden. Når der nu ikke kunne opføres en ny biograf eller et andet kultur-tilbud på grunden, så er boliger et meget fint alternativ. Lokalplanen for området ligger også helt klar, så de nye ejere kan i princippet gå i gang,” siger Ib Sørensen.

Egedal-borgmester Karsten Søndergaard kalder dagens nyhed for “en tidlig julegave til Egedal.”

Tiltro til nye ejere

“Det er fantastisk. Jeg er rigtig glad for det projekt, som nu er i støbeskeen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i flere år har ønsket at erstatte den nuværende “øjebæ” med et bolig-projekt, så det er stort for kommunen,” siger Karsten Sønderggard, der har været i kontakt med de nye biograf-ejere.

“Jeg er helt fortrøstningsfuld i forhold til deres bolig-planer for området. De virker seriøse og opsatte på at køre projektet i mål,” siger Karsten Søndergaard.

Lokalplanen for området giver mulighed for at opføre cirka tolv lejligheder på tre etager. De kan være tolv meter høje og tyve meter brede.

Publiceret: 10. November 2017 11:41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere