Se billederne:

Ganløse Revyen tog kegler på første aften

Diverse kendisser fik rørt grinemusklerne, da Ganløse Revyen i går aftes kom bragende fra start ved en underholdende premiere

Af
Kenneth Tanzer

Det siges, at en dårlig generalprøve giver en god premiere.
Men hvis ordsproget skal holde stik i forbindelse med Ganløse Revyen 2012, så må revyholdet have haft en miserabel generalprøve, for mandagens premiere-aften på en proppet Ganløse Kro var på alle måder en præstation til UG med kryds og slange.
Skuespillerne Ulla Jessen, Rikke Buch Bendtsen, Lars Hjøllund og Kim Brandt leverede en levende og underholdende revy, som hele vejen igennem havde et tilpas mix af gode viser, komiske danse og sjove scener.
De knap 200 premiere-gæster klaskede sig også på lårene af grin, da Rikke Buch Bendtsen parodierede Helle Thorning-Schmidt, og da Ulla Jessen gav den i rollen som kvinden med det "nye" liv.
Lars Hjøllund og Kim Brandt holdt sig ikke tilbage. De høstede store klapsalver for deres roller i "Kvinden i forholdet", hvor de spiller et homoseksuelt par, der skal giftes i folkekirken.

Er nok Ganløses bedste

Revyen, som er instrueret af skuespiller Michel Castenholt, blev rundet af med en musikalsk hyldest til Ganløse. Og nu håber Kro-ejer Dan Adelkvist på et stort rykind til de mange forestillinger frem til den 11. august.
"Vi har været lidt nede de to seneste revy-år. Forestillingerne var gode, men vi kom aldrig op på det ønskede antal gæster. I år har vi virkelig noget at byde på. Denne premiere var fantastisk, og selvom jeg har været imponeret af mange revyer herude, så er årets revy nok den bedste. Den har simpelthen alt. Der er ikke ét eneste dårligt nummer undervejs., så jeg er meget begejstret," sagde Dan Adelkvist.
Premiere-aftenen havde traditionen tro lokket kendisser som Birthe Kjær, Kirsten Siggaard, Silas Holst og Pernille Højmark til Ganløse. De to sidstnævnte havde også de store smil fremme, da de skulle gøre status.

Rikke Buch Bendtsens parodi på statsminister Helle Thorning-Schmidt gik rent ind hos publikum.

Rikke Buch Bendtsens parodi på statsminister Helle Thorning-Schmidt gik rent ind hos publikum.

Som at være på sommerlejr

"Det var sjovt og levende hele vejen igennem. Der var bid i den revy, og præstationerne på scenen var også helt i top," sagde skuespiller Pernille Højmark, som fik opbakning fra Silas Holst.
"Jeg er koreograf på revyen, så jeg har set den mange gange, men den er rigtig god og sjov. Jeg er især begejstret for scenen med de fulde sømænd. Denne revy er i øvrigt rigtig hyggelig at være med til. Holdet har det super godt sammen, og der er plads til skæve tiltag. Også fordi man optræder på en kro, hvor stemningen er helt i top. Det smitter af på revyholdet. Når vi er samlet, så føles det som en sommerlejr," lød det fra Silas Holst.

Tak for i aften. Revyholdet blev hyldet efter en vellykket premiere.

Tak for i aften. Revyholdet blev hyldet efter en vellykket premiere.

Skuespillerne giver den hele armen under

Skuespillerne giver den hele armen under "Robotvisen".

Publikum havde en herlig aften på kroen.

Publikum havde en herlig aften på kroen.

Revyen i Ganløse spiller frem til den 11. august.

Revyen i Ganløse spiller frem til den 11. august.

null

Publiceret 19 June 2012 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV