Sonuskoret klar til rytmisk workshop

Det rytmiske Jyllinge-kor byder i september på en workshop med en afsluttende koncert

Er du én af dem, der sidder i bilen og synger med på Outlandish' sange – eller kender du dét, at du går rundt i stuen med radioen tændt og pludselig oplever, at du skråler med på en Michael Jackson-sang?
Er du vild med Totos Africa eller Coldplays Viva la Vida? Nu behøver du ikke længere at være ”brusebadssanger”, for Sonuskoret i Jyllinge inviterer den 8. september fra klokken 9.30 til 16.45 på en workshop i Hellig Kors Kirken, hvor man en hel dag kan prøve kræfter med, hvordan det er at synge i et hjertevarmt, rytmisk kor med et repertoire, der netop henvender sig til den, der har lyst til at synge sig rytmisk glad.
"Vi hører tit, at mange mennesker går rundt og tænker ”Jeg kan ikke læse noder” eller ”det er jeg nok ikke go' nok til” – nu kan du helt uforpligtende prøve det. Det er ikke noget krav, at du kan læse noder, og kan du bare synge rent, så lærer du resten - vi føler nemlig, at vi har overskud til at dele vore muntre oplevelser med mennesker, der måske har lyst til at synge, men ikke rigtig ved, hvordan man kommer i gang. Du behøver hverken have X-faktor, være All-Star eller ligne Sharin Foo, for vi er nogle helt almindelige mennesker, der bare har lyst til at fyre den af," siger Gerda Madsen fra Sonuskoret.

Åben koncert

Dagen starter med morgenmad, inden der er opvarming, stemmeøvelser og workshop. Derefter er der frokost, inden workshoppen med dirigenterne Lars og Berit Lienhøft Larsen fortsættes med en generalprøve. Klokken 16.00 er der en koncertfremførelse af dagens arbejde krydret med ekstra indslag fra blandt andet Kulturskolen og Sonuskoret. Koncerten vil være åben for publikum.
Tilmelding kan findes på Sonuskorets hjemmeside www.sonuskoret.dk. Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 28. august, og der er plads til max 100 deltagere.

Publiceret 11 August 2012 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV