Mai-Britt Vingsøes tur med Natteravnene i Stenløse blev pænt modtaget af de unge mennesker, der benyttede chancen til at få et billede med hende.

Mai-Britt Vingsøes tur med Natteravnene i Stenløse blev pænt modtaget af de unge mennesker, der benyttede chancen til at få et billede med hende.

Mai-Britt Vingsøe på tur med Natteravnene

TV- og radio-kendissen var en overraskende hjælper, da Natteravnene i Stenløse var på gaden til J-Dag i fredags

"Hallo, er det ikke Mai-Britt Vingsøe?"
De unge mennesker kiggede lige en ekstra gang, da de på fredagens traditionsrige J-Dag rendte ind i Natteravnene i Stenløse.
Og jo, den var god nok. De velkendte gule jakker havde nemlig fået fint følgeskab af radio- og tv-værten Mai-Britt Vingsøe, der selv bor i kommunen.
På gaden i Stenløse bymidte var der rigtigt mange unge mennesker, der genkendte Mai-Britt Vingsøe med kommentarer som ”Det er fed radio du laver”, ”Er det ikke dig fra Skrot til slot” og ”Er det ikke Mai-Britt”.
Med nissehue og store smil, blev der krammet, givet bolcher, kondomer, nissehuer og knæklys ud.
"Vi er kendte i nattelivet, men med Mai-Britt på turen, så var opmærksomheden ekstra stor fra de unge mennesker i byen. De var mere snaksaglige, så det gav en ekstra dimension. Vi er begejstret over den store opbakning til Natteravnene fra de lokale i Stenløse," siger bestyrelsesmedlem Thomas Ravn.

Positiv oplevelse

Hovedpersonen Mai-Britt Vingsøe var også glad for mødet med kommunens unge mennesker.
"Det er overraskende, hvor vel modtaget Natteravnene er blandt de unge, og hvor tidligt de unge er stive. Det har alt i alt været en positiv oplevelse at være med på tur,” sagde Mai-Britt Vingsøe.

Publiceret 06 November 2012 00:00

SENESTE TV