Charlotte Haagendrup er ny K-spidskandidat

Medlemmerne hos den Konservative Vælgerforening i Egedal har peget på Charlotte Haagendrup som partiets nye spidskandidat

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Byrådsmedlem Charlotte Haagendrup er ny spidskandidat for de konservative i Egedal efter Jens Jørgen Nygaards dødsfald i august måned.
Det står klart efter partiets generalforsamling mandag aften, hvor Charlotte Haagendrup fik 22 konservative stemmer mod 19 stemmer, der faldt på byrådskollega Niels Lindhardt Johansen.
“Jeg er meget glad og stolt over udnævnelsen, men jeg havde selvfølgelig gerne set, at det var sket under andre omstændigheder,” siger Charlotte Haagendrup med henvisning til Jens Jørgen Nygaards alt for tidlige død.
Trods omstændighederne, så ser Charlotte Haagendrup frem til at stå øverst på den konservative liste til det kommende kommunalvalg.

Én skal jo stå i spidsen

“Det var et tæt opløb, hvilket vidner om to kompetente kandidater. Én skal jo stå i spidsen som anfører for partiet, og det blev så mig. Jeg har også nogle politiske ambitioner, som jeg gerne vil føre ud i livet i Egedal Kommune, men ellers handler det ikke om min kandidatur. Vi råder over et stærkt konservativt hold med kandidater, der hver især har deres kompetencer og mærkesager, så for mig er holdet vigtigst,” siger Charlotte Haagendrup.
Eva Møller, formand for den Konservative Vælgerforening i Egedal, er glad for, at partiet nu kan køre en ny spidskandidat i stilling, der kan kæmpe for konservative målsætninger.
“Vi har jo en masse visioner for Egedal - blandt andet som en grøn kommune med gode forhold for erhvervslivet og med fokus på kerneværdierne, børn, unge og ældre, så tilfredstallene i de forskellige bruger- og borgerundersøgelser kunne blive langt bedre,” siger Eva Møller.

Publiceret 19 September 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV