Stenløse-dreng hitter som nisse i stor Tivoli-musical

18-årige Nikolaj Thonesen fra Stenløse er blandt de medvirkende i Eventyrteatrets julemusical ”Julehjertet”

Når vintermørket sænker sig over Tivoli, og julelysene tændes, kan Eventyrteatret for 18. år i træk præsente en ny julemusical i Glassalen.
Og denne gang byder familieunderholdningen ”Julehjertet” på et lokalt Egedal-indslag, for blandt de medvirkende i den store musical med dans, sang og skuespil, er nemlig 18-årige Nikolaj Thonesen fra Stenløse.
I forestillingen spiller Nikolaj én af de luddovne og reggae-syngende påskenisser, der ikke har tid til at hjælpe Julemandens stressede pakkenisser med julegaverne, fordi de har lang juleferie.
”Julehjertet”, der er skrevet af forfatteren Morten Dahl-Lützhøft og komponisten Christian Dahlberg, tager udgangspunkt nissernes hovedstad, Sneborg, hvor der er travlhed med julepakkeriet. Men få dage før jul forsvinder den dygtigste pakkenisse, Kastanje, på mystisk vis.
Hvis julegaverne ikke bliver klar til jul, vil alle børn miste troen på julemanden. Derfor må Kastanjes venner, Hasle og Nellike, drage ud på en eventyrlig rejse for at finde deres veninde. Imens er der totalt kaos på julepakkeriet, hvor alle håber, at Kastanje snart kommer tilbage. Finder de to nisser Kastanje? Og lykkes det for dem at redde julen i sidste øjeblik?
Forestillingen med Nikolaj Thonesen fra Stenløase opføres i Glassalen i Tivoli de sidste fire weekender op til jul til søndag 17. december.

Publiceret 08 December 2017 06:00

SENESTE TV