Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er klar til den helt store musikalske julefest i Ledøje-Smørum.
Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er klar til den helt store musikalske julefest i Ledøje-Smørum.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der julekoncerter i Ledøje

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov giver traditionen tro julekoncerter i Ledøje-Smørum

Julen er traditionernes tid, og det er nu fjerde år, at Marianne Mortensen og Michael Vesterskov og Den Musiske Scene arrangerer julekoncerter i Ledøje.

De har denne gang allieret sig med to meget dygtige og særlige musikere. Michala Østergaard- Nielsen har før spillet med Marianne og Michael. Igen i år akkompagnerer hun bla. på sin fantastiske vibrafonette, der øjeblikkeligt bringer en i julestemning.

I år har de også Henriette Groth med. Henriette er uddannet pianist, men mestrer til fulde også både klarinet og bratsch. Derudover er hun også komponist og har komponeret musik til både film, dans og musikdramatiske forestillinger på scener rundt om i Skandinavien.

Sammen med Michala og Henriette vil Marianne Mortensen og Michael Vesterskov skabe en aften i julens og eventyrets navn, med sange og fortællinger fulde af tro, håb og kærlighed.

Og som de plejer, står Marianne og Michael også, sammen med deres to døtre, for maden, der består af en juleplatte med marinerede sild og hjemmelavet karrysalat, Frikadelle med hjemmelavet agurkesalat, Lakseterrine med urtecreme & Ost med hjemmesyltede pærer i ingefær - og til kaffen er der julekage med appelsin og dadler.

Billetterne kan bestilles på: www.denmusiskescene.dk.

Koncerterne foregår onsdag den 6. december kl. 18.30 og torsdag den 7. december kl. 18.30.

Publiceret: 24. November 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst