SC Egedal må kæmpe hårdt for at finde nye spillere til Danmarksserie-truppen.
SC Egedal må kæmpe hårdt for at finde nye spillere til Danmarksserie-truppen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SC Egedal har svært ved at tiltrække spillere

Danmarksserieklubben har som ventet formået at holde sammen på truppens nøglespillere. Fire spillere er dog smuttet, og de er svære at erstatte

SC Egedal er ved at trimme truppen til den kommende sæson i Danmarksserien, der skydes i gang på søndag klokken 14.00 med en kamp på Ølstykke Stadion mod Marstal/Rise.

"Vi har mistet Jan Isaksen, Claus Thygesen, Lasse Hansen, Casper Sørensen og Michael Fleischer. Omvendt har vi fået tilgang af ungdomsspilleren Niclas Villadsen, ligesom vi har nogle unge spillere fra FC Nordsjælland til prøvetræning. Jacob Albrechtsen har også givet tilsagn om at blive hos os, så det ser godt ud. Vores start 11'er er rigtig stærk," siger SC Egedal-træner Søren Bjerg, som erkender, at klubben har svært ved at tiltrække nye spillere.

Ikke lyst til den lange tur

"Vi må bare erkende, at spillere fra Københavns-området ikke har lyst til at køre ud til Stenløse/Ølstykke uden at få penge for det. Derudover skal de bruge meget tid på kamp i weekenden efter vores placering i Kreds 2, hvor vi kommer ud på nogle lange ture," siger han.

Publiceret: 07. August 2012 10:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt