Der var grund til brede smil på Bækkegårdsskolen onsdag aften. Med
Der var grund til brede smil på Bækkegårdsskolen onsdag aften. Med "Afklædt" løb 8.b. med titlen Årets Film, mens 8.a. vandt Publikumsprisen og Charmeprisen for "Held i uheld".
Foto: due.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Unge filmtalenter samlet til galla

Bækkegårdsskolen løb både med Årets Film og Publikumsprisen, men der var også masser af priser til andre klasser

Det er en rigtig dårlig idé at tage et nøgenfoto af dig selv og sende til kæresten. For hvad nu hvis det bliver delt videre...?

Over det tema var filmen “Afklædt” drejet, og foran og bag kameraerne havde stået 8.b. på Bækkegårdsskolen. Filmen og klassen løb med den mest prestigefyldte pris, som Årets Film, ved den årlige filmgalla i Ølstykkehallen onsdag aften.

I begrundelsen sagde juryen blandt andet, at det er en film med meget på hjerte, det er en medrivende historie, og med blændende skuespil.

Men der var også masser af priser og roser til andre film og dygtige 8. klasse-elever. Fire skoler - Stengårdsskolen, Balsmoseskolen, Bækkegårdsskolen og Søagerskolen - havde deltaget med otte film.

Galla-aftenen, hvor den røde løber var rullet ud og publikum var mødt frem i flotte kjoler og stiveste puds, bød på høj kvalitet og stor variation i temaerne.

Publikumsprisen - og en speciel “Charmepris” - gik til også til Bækgårdsskolen, nemlig til 8.a., for en finurlig tragi-komedie, “Held i uheld”.

Prisen for bedste makeup og bedste fotografering gik til 8.a. på Balsmoseskolen, der med filmen “Mens du sover” fortalte om en alvorlig trafikulykke.

Bedste redigering gik til “Den rare mand”, en barsk film fra Søagerskolen om en voldtægt af en ung fodboldspiller.

Udover prisen som årets film vandt “Afklædt” også priserne for bedste storytelling, bedste skuespil og bedste plakat.

Dommerne var fulde af lovord om filmene, der favnede bredt i emner - også stofmisbrug og homoseksualitet var inde over.

Selv om emnerne var alvorlige, var stemningen høj aftenen igennem, med mange gode grin i salen, ført an af en veloplagt konferencier, Anders Hermansen.

Publiceret: 09. Marts 2017 05:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Egedal
Seneste
Lokalavisen Egedal
Mest læste
Lokalavisen Egedal
112