Cookie - og privatlivspolitik (Privacy Policy)
Indhold
1. Ejeroplysninger
2. Cookies
Formålet med cookies
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Gemius (trafikmåling)
2.6 Google Analytics (trafikmåling)
2.7 Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger
3.3 Brugerrettigheder i forbindelse med registrering af personoplysninger
3.4 Kontakt information vedrørende cookies fra Gemius

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Politikens Lokalaviser A/S
Bregnerødvej 144
3460 Birkerød

Telefon redaktion: +45 7013 1100
Telefon salg: +45 4590 8000
Telefon administration: +45 4590 8070
E-mail: administration@pola.dk

Telefontid
mandag-torsdag: 8.30 til 16.30
fredag: 8.30 til 16.00

2. Cookies
Formålet med cookies
Dette website anvender cookies til følgende formål:
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
  • Denne information deles med 3. part, se pkt 2.5-2.7
  • En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og informationerne vi modtager kan ikke identificere dig som person. Cookies kan heller ikke indeholde virus, som overføres til din digitale enhed.

    2.1 Så lang tid opbevares cookies
    Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

    2.2 Sådan sletter du cookies
    Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

    2.3 Sådan undgår jeg cookies?
    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

    2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
    Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
    Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

    2.5 Gemius (trafikmåling)
    Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik
    Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.
    Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

    2.6 Google Analytics (trafikmåling)
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    2.7 Annoncenetværk
    Politikens Lokalaviser samarbejder med AdTech og anvender systemet Adtech Helios, til at styre annoncevisningen på sitet.
    Politikens Lokalaviser viser annoncer fra følgende annoncenetværk:
  • PBT.NETWORK (Predictive Behavioral Targeting)
  • DUN - Dansk Udgivernetværk
  • Specific Media
  • Google
  • Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

    Personoplysninger:
    3. Brug af personoplysninger
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
    Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
    Situationer hvor det er nødvendigt at du identificerer dig:
    Det er nødvendigt at du identificerer dig, f.eks. hvis du ønsker at skrive en kommentar til en af vores artikler. Vi modtager i denne forbindelse minimum informationer om dit navn og e-mail.

    For at kunne modtage nyhedsbreve fra Politikens Lokalaviser er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail adresse – ellers kan vi ikke sende det til dig.

    Fra tid til anden har vi konkurrencer eller særlige tilbud og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse at du accepterer, at Politikens Lokalaviser eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.

    3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Politikens Lokalaviser A/S, skal du rette henvendelse på web@lokalavisen.dk eller telefon +45 4590 8070. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan også altid bede om, at dine data slettes.

    3.2 Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

    3.3 Brugerrettigheder ifm personoplysninger
    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

    3.4 Kontaktinformation vedrørende cookies fra Gemius
    Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

    Annonce
    Annonce
    Annonce
    Annonce
    Annonce
    Annonce