En 15-årig mand fra området er sigtet for at have sexkrænket en yngre pige i Stenløse tilbage i september. Modelfoto
En 15-årig mand fra området er sigtet for at have sexkrænket en yngre pige i Stenløse tilbage i september. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Slog til mod ung kvinde på åben gade i Stenløse: Nu er formodet sexkrænker sigtet

En ung kvinde fra Ganløse blev i september fastholdt og befamlet på Engholmvej i Stenløse. Nu er 15-årig dreng sigtet i sagen

Tilbage i slutningen af september beskrev Lokalavisen Egedal, at en yngre kvinde var blevet udsat for en sexkrænkelse, da hun onsdag den 20. september cirka kl. 21.00 var ude at gå på et stisystem i forlængelse af Engholmvej i Stenløse.

Nu meddeler Nordsjællands Politi i Frederikssund, at den formodede gerningsmand er fundet.

“En ung mand på 15 år fra området er sigtet i sagen. Det gjorde vi faktisk ganske hurtigt efter overgrebet,” siger politikommissær Michael Gaml.

Hvad der kommer til at ske med den unge gerningsmand, er fortsat et åbent spørgsmål.

“Sagen ligger i øjeblikket til juridisk sagsbehandling. Her bliver det afgjort, om den skal i retten eller ej. Gerningsmandens alder betyder også, at både kommune og forældre er orienteret om forløbet,” siger Michael Gaml.

Spurgte om vej

Ifølge Nordsjællands Politi skete krænkelsen mod den 18-årige kvinde fra Ganløse, da hun på stien blev kontaktet af den unge mand.

“Han spurgte om vej til Lærkeskolen, og hun forklarede ham vejen. Derefter fortsatte kvinden med at gå, men den unge mand fulgte efter. Kort tid efter krammede han kvinden, og selvom hun afviste ham, så begyndte han at kysse hende og holde fast i hendes skulder og arm, mens han befamlede hende. Til sidst lykkedes det kvinden at slippe fri og skynde sig hjem,” lød forklaringen fra Nordsjællands Politi tilbage i september.

Gerningsmanden blev ved den lejlighed beskrevet som 16-17 år, 160-163 cm høj, mørk i huden og med kort, sort hår og en meget kroget næse. Han var iført mørkt tøj, sort jakke og sort cap.

Publiceret: 08. Januar 2018 09:31

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal