Bandet “New Valentinos” er ét af tre bands, som til september kommer til Ølstykke for at give den gas. Foto: New Valentinos
Bandet “New Valentinos” er ét af tre bands, som til september kommer til Ølstykke for at give den gas. Foto: New Valentinos
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Slut med oktoberfest: Nu står den på halfest i Ølstykke

Ølstykke FC dropper oktoberfesterne og kaster sig i stedet ud i et nyt musik-samarbejde, som skydes i gang med en ny halfest

Velskænket fadøl, brune lederhosen og god tyroler-stemning.

I årevis har Ølstykke Hallen dannet rammen om Ølstykke FC's klassiske Oktoberfester, men nu bliver festerne lagt på hylden.

Fodboldklubben har nemlig indgået et samarbejde med Ølstykke-musikforeningen TMB, og i den forbindelse har parterne besluttet at prøve kræfter med en stor halfest lørdag 30. september.

“Det er tid til at prøve noget andet, da der efterhånden er Oktoberfester mange steder. De sidste par år har vi også haft svært ved at fylde hallen, så nu har vi i samarbejde med TMB valgt at afvikle et brag af en halfest. Det er et stor arbejde at stable sådan et arrangement på benene, men musikforeningen har kontakterne til de forskellige orkestre, mens vi har faciliteterne, så et samarbejde har været oplagt,” siger ØFC-formanden Jimmy Bernard.

Tre bands på én aften

Den første halfest i Ølstykke kommer heller ikke til at gå stille for sig. Således er de tre bands, “New Valentinos”, “Sir Henry and his butlers” samt “Smokie Jam” klar til at indtage scenen med musik fra 60'erne, 70'erne og 80'erne.

“Vi er glade for at kunne præsentere tre så stærke bands. De kommer uden tvivl til at levere varen med en masse god musik, så gæsterne får lejlighed til at få rørt dansebenene,” siger Allan Vain, formand for musikforeningen TMB.

Inden musikken skydes i gang lørdag den 30. september, så kan gæsterne nyde en middag fra Gerlev Kro.

Billetsalget til arrangementet vil blive igangsat hurtigst muligt. I den forbindelse kan man læse mere på www.olstykke-fodbold.dk og www.tmb-musik.dk. Billetter kan bestilles på events@olstykke-fc.dk.

Publiceret: 13. Juli 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!