Fremover får klubberne i større grad mulighed for at sætte deres præg på dækningen af sporten på Lokalavisens hjemmeside.
Fremover får klubberne i større grad mulighed for at sætte deres præg på dækningen af sporten på Lokalavisens hjemmeside.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sport i Lokalavisen

Klubber inviteres til selv at bidrage til sportsdækning

Det er på mange måder nye tider i medielandskabet. Også på de lokale ugeaviser.

Ét af de områder, hvor det kan mærkes, er på sportsområdet.

Lokalavisens mangeårige, allestedsnærværende sportsmedarbejder Ove Dyrstrøm havde sidste arbejdsdag med udgangen af februar. Og det får betydning for måden, sporten fremover dækkes på i Lokalavisen.

Hvor lokalsporten tidligere kunne læses med stor interesse onsdag, når avisen dumpede ind ad brevsprækken, er de fleste, der interesserer sig for bestemte sportsklubbers resultater, takket være Facebook og klubbernes egne hjemmesider stort set omgående opdateret om, hvordan det er gået yndlingsholdet.

Vi vil på Lokalavisen fortsat gerne være stedet, hvor man på tryk og især på nettet også kan læse om de andre lokale klubber.

Derfor vil vi meget gerne invitere klubberne til, når de alligevel laver opdateringer og referater på deres hjemmesider, også at sende tekst og billeder til henholdsvis redaktion.egedal@lokalavisen.dk og redaktion@frederikssund.dk - så sørger vi for offentliggørelse.

Når sommeren går på hæld er hensigten, at nøglepersoner i en række klubber og foreninger får adgang til selv at lægge artikler og billeder direkte på Lokalavisens hjemmeside, når et nyt IT-system og en ny hjemmeside rulles ud.

Publiceret: 09. Marts 2017 10:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Egedal
Seneste
Lokalavisen Egedal
Mest læste
Lokalavisen Egedal
112