Denne ØB-spiller er ikke vant til at blive interviewet, men det prøvede han tirsdag aften på Ølstykke Stadion.

Denne ØB-spiller er ikke vant til at blive interviewet, men det prøvede han tirsdag aften på Ølstykke Stadion.

Ikke mere Huttelihut for ØB90

ØB90 ydede en god indsats i pokalkampen mod B1973, men holdet tabte alligevel med 0-2. Dermed er TV2-programmet Huttelihut færdig med at følge Ølstykke-klubben

Af
Af Per From Egeberg

TV2 var på plads på Ølstykke Stadion tirsdag aften, hvor lyset var tændt for den lille klubs pokalkamp mod B1973 fra Herlev.
Et pænt antal tilskuere var mødt frem til kampen for at se om Ølstykke-holdet kun skulle fortsætte i pokalturneringen, men også i TV2's dækning af turneringen, men ØB90 er ikke i hatten, når der foretages lodtrækning til 1. omgang i Ekstra Bladet Cup under DBU, da holdet måtte bøje sig for det kommende Sjællandsseriehold B1973 Herlev. ØB90 kæmpede godt hele kampen igennem, men gæsterne sejr kan der ikke røres ved.
De spillede i et lidt højere tempo end ØB90 er vandt til og kom frem til flere scoringsmuligheder, men Kenneth Madsen i ØB-målet stod en rigtig god kamp. Gæsterne bragte sig foran 0-1 omkring den halve time, hvor hjemmeholdet inden scoringen følte sig snydt for et straffespark. En jævnbyrdig første halvleg, hvor hjemmeholdet spillede lige op med det højere rangeret hold.

Både skuffet og tilfreds

Herlev-klubben startede bedst efter pausen, men havde svært ved at passere Kenneth Madsen i målet. Midt i halvlegen pegede dommeren på straffesparkspletten, da han mente Dan Nyqvist fældede en Herlev-spiller. Kendelsen blev dog ændret, da liniedommeren havde vinket bolden ude over baglinien. Herefter havde Simon Christensen et flot forsøg, der gik lige over overliggeren og Niclas Hansen havde holdets største mulighed, men hans hovedstødsforsøg gik lige forbi mål.
I stedet slukkede gæsternes Frederik Larsen hjemmeholdet håb om en sejr, da han sikkert scorede til slutresultatet 0-2. ØB90's træner Bo Frandsen havde en blandet følelse i kroppen, da han skulle gøre status over resultatet.
- Jeg er både skuffet og tilfreds. Skuffet over resultatet, da vi ved stillingen 0-1 har to store muligheder for en udligning. Derimod er jeg meget tilfreds med spillernes indsats, de gjorde nøjagtig det vi havde aftalt, sagde træneren, der ser frem til den nye sæson, hvor der skal spilles efter en oprykning til Serie 2.

Publiceret 10 June 2009 03:00

SENESTE TV