Vanvid:

SØAM-løber klarede 160 kilometer

Lars Elgaard Larsen fra den lokale løbeklub SØAM gennemførte det krævende og lange "Mors 100 Miles"

Lars Elgaard Larsen fra SØAM kan godt klappe sig selv på skulderen efter sin deltagelse ved løbet "Mors 100 Miles".
Han var nemlig én af de 19 løbere, som gennemførte det barske løb på hele 160,9 kilometer - jo du læste rigtigt, 160 kilometer.
"Der var kraftig vind, der var bakker, der var skov, der var krat der ville gøre enhver trail-løber misundelig, der var natløb med eneste lyskilde fra en pandelampe - det var meget øde veje midt om natten og meget mørke skovstier," siger Lars Elgaard Larsen, der startede sit eventyr lørdag morgen klokken 8.00 og kom i mål 21 timer og 58 minutter senere, lige før klokken 7 søndag morgen.
Det var et meget intenst løb, hvor der blev skabt venskaber på kryds og tværs af Danmark, og ikke mindst takket være to SØAM-løbere som var taget med for at støtte deres klubkammerat.

Crew hjalp til dag og nat

Helle Hansen og Ulrik Hogrefe var således med rundt på ruten. Hele dagen kørte de fra depot til depot, og hele natten var de klar for Lars og andre løbere, som ikke havde deres eget crew med.
"At løbet var langt og hårdt kunne aflæses i forbrændte kalorier. Jeg formåede således at forbrænde 14.290 Kcal på de næsten 22 timer.

Publiceret 19 September 2012 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV