Kristine Lund Michaelsen fra Smørum ses her under EM i Firenze. (foto: Raniero Corbelletti)

Kristine Lund Michaelsen fra Smørum ses her under EM i Firenze. (foto: Raniero Corbelletti)

Smørum-pige tog til EM på rulleskøjter

Kristine Lund Michaelsen fra Smørum Rulleskøjte Klub var én af tre danske piger, som var med til EM i rulleskøjteløb i Italien

I sidste uge deltog tre danske piger i Europa Mesterskaberne 2013 i kunst rulleskøjteløb for Kadet og Ungdom i Firenze. Mere end 125 deltagere fra Portugal, Spanien, Italien, Tyskland, Slovenien, Belgien, Holland, Østrig, England, Israel, Schweiz og Danmark deltog. Italien er Europas største kunst rulleskøjteland, og de løb også med de fleste af medaljerne efterfulgt af Spanien, Portugal og Slovenien. Danmark deltog med tre løbere i rækken Ungdom, og de konkurrerede imod 15 andre europæiske piger. De danske deltagere var Stine Paulsen, Næstved Rulleskøjteklub, Katrine Bay, Frederiksund Rulleskøjteklub og Kristine Lund Michaelsen fra Smørum Rulleskøjte Klub.

Har vundet DM

Kristine Lund Michaelsen har flere Danmarksmesterskaber og blev da også højest placeret af pigerne med en 15'ende plads ud af 18. De danske piger bliver trænet af landstræner Louise Buch Kastrup, som havde travlt under ugens i alt fire træningsrunder og selve konkurrencens afvikling af kort og langt program.

Publiceret 11 September 2013 00:00

SENESTE TV