Ølstykke FC kan ikke se SC Egedal for sig uden Stenløses opbakning.

Ølstykke FC kan ikke se SC Egedal for sig uden Stenløses opbakning.

Ølstykke FC:

Det er synd og trist

"Det er Stenløses beslutning, men vi mener stadig, at fodbolden i Egedal Kommune er bedst stillet under SC Egedal-regi," siger Ølstykke FC's formand Jimmy Bernard

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Ølstykke FC's formand Jimmy Bernard var ikke overrasket, da han i går aftes blev bekendt med nyheden om Stenløse Boldklubs udtrædelse af SC Egedal.
"Det har vel kun været et spørgsmål om tid. Det har ligget i kortene siden i sommers, hvor de trak sig fra Team Egedal-samarbejdet," siger ØFC's formand, som dog er ærgerlig over beslutningen.
"Sportsligt er det synd og trist. Vi mener stadig, at SC Egedal er den rigtige og bedste konstellation ud fra et sportsligt og økonomisk perspektiv. Sammen ville vi stå stærkere end hver for sig, men det er jo Stenløses beslutning," siger Jimmy Bernard.
Mens Stenløses medlemmerne har presset på for at komme ud af SC Egedal-projektet, så har medlemmerne i Ølstykke FC ikke markeret sig.

SC Egedal lukker

"Jeg ved ikke, hvor vores medlemmer står i det her. De har ikke været synlige, men vores bestyrelse har altid været glad for SC Egedal og bakket op om det," siger formanden, som ikke kan forestille sig et SC Egedal med kun Ølstykke FC.
"SC Egedal lukker ned. Det er min formodning, og så vender vi tilbage til en seniorafdeling i Ølstykke FC. Jeg har svært ved at se formålet med at køre SC Egedal videre med kun én klub. Jeg ved heller ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men vi nedlægger ikke Team Egedal-projektet," siger Jimmy Bernard.
Han frygter heller ikke fremtiden for Ølstykke FC uden naboen fra Stenløse.

Kan stå på egne ben

"Som klub er vi er stærke nok til at stå på egne ben. Det er vi ikke bange for. Jeg har allerede mødt flere gamle ØFC-drenge, som er klar til at vende tilbage. Desuden har vi en stor ungdomsafdeling med 800 medlemmer og en oldboys-afdeling med cirka 120 medlemmer, så vi klarer os," siger han.
Han har ikke et bud på, hvad der kommer til at ske med de nuværende SC Egedal-trænere og spillere.
"Der er jo nogle kontrakter/aftaler, som der skal kigges på ved en opløsning. Sportsligt er det jo nærliggende, at spillerne rykker til Steløse og spiller enten Danmarksserien eller Sjællandsserien. De har sikkert en klub-ambition, men der er jo også gamle Ølstykke-spillere imellem, hvor klubfølelsen kan veje tungere," siger Jimmy Bernard.

Publiceret 13 January 2015 00:00

SENESTE TV