Emily K. Pedersen modtager her et ur som bevis på sin titel som

Emily K. Pedersen modtager her et ur som bevis på sin titel som "Rookie of the year". (Foto fra Smørum Golfklub)

Emily K. Pedersen jubler efter Rookie-sejr:

Det er kæmpe stort

Stortalentet fra Smørum befinder sig stadig i Dubai, hvor hun kan fejre sin nye titel som "Rookie of the year"

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Som Lokalavisen Egedal kunne fortælle i fredags, så har Emily K. Pedersen fra Smørum Golfklub vundet titlen som "Rookie of the year" ved turneringen "Omega Dubai Ladies Masters".
"Jeg er rigtig glad. Det sætter virkelig prikken over i'et på min sæson. At vinde Rookie-titlen er kæmpe stort, når man ser på de tidligere vindere. Det er jo forbilleder for mig, så jeg er virkelig stolt," siger Emily K. Pedersen i telefonen fra Dubai.
Hvordan skal det fejres?
"Lige nu ligger jeg faktisk syg på hotellet med halsbetændelse, men jeg er forhåbentlig snart rask, og så skal det fejres med min familie. De er taget herned, og vi har tre dage sammen, inden vi rejser hjem. 2. juledag rejser jeg så til Florida, hvor forberedelserne begynder til næste sæson."
Sejren som "Rookie of the year" blev som bekendt vundet for næsen af Smørum-holdkammeraten Nanna K. Madsen, og selvom de to har kæmpet en hård kamp om den prestigefyldte titel, så har Emily K. Pedersen store roser til sin konkurrent.

Siger lidt om niveauet

"Nanna har haft en rigtig god sæson, og hvis hun havde vundet en turnering i enten Kina, Indien eller Dubai, så havde hun nok vundet Rookie-titlen, så det har været meget tæt. At to danskere fra den samme klub ender som nummer ét og to, fortæller lidt om niveauet i Danmark og Smørum. Det er flot gået," siger Emily K. Pedersen.

Læs mere i Lokalavisen i morgen

Publiceret 14 December 2015 00:00

SENESTE TV