Ølstykke FC's angribere har ikke glemt kunsten at score mål i vinterpausen. Fem gange scorede de i første testkamp, og Mark Kronby var en af målscorerne. (Arkivfoto)

Ølstykke FC's angribere har ikke glemt kunsten at score mål i vinterpausen. Fem gange scorede de i første testkamp, og Mark Kronby var en af målscorerne. (Arkivfoto)

Målene væltede ind:

Hæsblæsende lokalopgør

Af
Ove Dyrstrøm

Så fik Ølstykke FC's Serie 1-hold taget hul på rækken af testkampene og til forårsturneringen. Det skete i lørdags, hvor de havde besøg af Ledøje-Smørums Serie 2-hold, og det blev et målrigt opgør, hvor ØFC sejrede med 5-3. En kamp hvor ØFC arbejdede stenhårdt i 60 minutter, så de førte 4-0, for så at tabe tøjlerne lidt, så Ledøje-Smørum fik reduceret til slutstillingen 5-3.
”Vi kom i gang og fik nogle kilometer i benene, fik scoret fem gange, og vi havde endda chancer til at kunne score endnu flere mål. Vi skal bruge træningskampene til at finde den rigtige opstilling, nu venter der to stærke modstandere i de næste to kampe, hvor vi skal møde Roskilde 06 fra Sjællandsserien samt KB fra Danmarksserien, så vi kan blive testet mentalt”, siger ØFC's træner Michael Hansen.
I kampen mod Ledøje-Smørum blev den tidligere Egedalspiller Patrick Kongsted testet, det samme blev Alexander Berlin, en af ØFC's tidligere spillere, der har været en tur i Himmelev. For ØFC scorede Chris Lorentsen og Nicklas Villadsen i 1.halvleg, så det stod 2-0 ved pausen, mens det var Stefan Jensen, Mark Kronby og igen Stefan Jensen, der stod for scoringerne i 2.halvleg. Næste træningskamp bliver på lørdag kl.11.45, hvor ØFC får besøg af Roskilde 06 fra Sjællandsserien.

Publiceret 06 February 2017 07:00