Hele familien kan deltage, når GTC byder på familie-traithlon.
Hele familien kan deltage, når GTC byder på familie-traithlon.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stort familie-triathlon i Ganløse

Ganløse Tri-Center afvikler igen i år det klassiske stævne "Egedal familie triathlon"

Ganløse Tri-Center (GTC) indbyder igen til triathlon-stævne i Ganløse søndag 9. september, når klubben afholder den femte udgave af stævnet ”Egedal familie triathlon”, som i år også er rammen for et skole-tri battle mellem kommunens skoler.

Stævnet, der er klubbens fjerde i rækken af Danmarks bedste bredde motionsstævner, bliver den femte udgave af Ganløse Tri-Centers kommende sensommer klassikere.

Konceptet med mini-triathlonen i Ganløse er, at samle alle borgerne omkring et årligt sports events på tværs af kommunen ”Egedal”.

”Ideen opstod ved et møde på Ganløse Kro i januar måned for fem år siden, hvor vi havde et planlægningsmøde. Den første udgave blev straks modtaget positivt, og det viste sig, at idrætten kunne blive et nyt samlingspunkt i Egedal – med mottoet: ”Bliv sund i Egedal - kommunen med de mange muligheder”, fortæller Steffen Mattrup Lund-Hansen, der har stået i spidsen for klubbens styregruppe med stævne aktiviteter siden 1994.

70 stævner

”Vi har en styregruppe med stor erfaring, og vi arbejder hen imod, at have afholdt over 70 stævner siden klubbens start i 1994, hvoraf de 12 har været Danmarks mesterskaber,” siger den stolte idrætsformand.

Ved årets Egedal Familie Triathlon bliver deltagerne sendt af sted i heats i Ganløse Svømmebads varme vand med 15 minutters intervaller. Der svømmes så bølgerne sprøjter mellem de opdelte baner, derefter sendes deltagerne ud på en 10 km cykel rundstrækning, som kan ”cykles” igennem en eller to omgange på den meget afvekslende rute med bakker med kraftige stigninger og nedkørsler i høj fart. Ruten må betegnes, som kommunens svar på en ”Tour de France” bjerg etape.

Væske og frugt i målet

Tilbage i ”skiftezonen” på stævne pladsen ved Ganløse-Hallen skiftes cyklen ud med løbesko – og der løbes ud på en ”ud og hjem” rute på Kirkestien mod Slagslunde. Stien byder på den smukkeste natur i Nordsjælland samt et par rigtige gode bakker.

I mål er der velfortjent væske og frugt til alle deltagerne.

Formålet med mini-triathlonen er at få samlet familierne om en fælles sports oplevelse, hvor alle kan være med samtidigt. Distancerne er en 1/20 og 1/10 af den oprindelige Iron-man distance.

Publiceret: 17. August 2012 07:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt