Foto: Steen Tue Bjergborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

TV: FC Nordsjælland snuppede guldet

Med en 3-0 sejr i Farum Park sikrede FCN sig onsdag aften sit første danske fodboldmesterskab for snuden af FCK

FC Nordsjælland er for første gang nogensinde dansk mester i fodbold. Det blev en kendsgerning med en 3-0 sejr over AC Horsen i Farum Park onsdag aften.

Med sejren sluttede FCN to point foran FCK. Og dermed kunne guldrusen for alvor få frit løb i Farum Park, hvor der både blev uddelt DM-pokal og præmier, skudt fyrværkeri af og de mange fans fik lov til at komme ind på banen og lykønske og feste med deres DM-helte.

TV: Guldfesten i Farum: Så glade var de

"Dette giver en fantastisk stolthed og følelse i hele kroppen", lød det fra klubejer Allan K. Pedersen, der samtidig glædede sig over de 150 millioner kroner, der nu er udsigt til ekstre i klubkassen i form af den direkte deltagelse i Champions League.

Se billeder fra den festlige onsdag her

Spillede flot

De fleste af FC Nordsjællands spillere havde ikke prøvet at spille en afgørende mesterskabskamp før. Men det var ikke til at se. Hjemmeholdet startede i flot stil og spil og tilspillede sig flere store chancer, der dog først gav bonus i overtiden af 1. halvleg, hvor Mikkel Beckmann scorede på en ripost.

"Selvfølgelig var der lidt nerver på, men vi kom godt i gang og fik kørt dem trætte", sagde Søren Christensen, der i 2. halvleg fik flere store friløbere, dog uden at kunne udnytte dem til scoring.

Det kunne tilgengæld først Andreas Laudrup og siden Andreas Bjelland. Og dermed var det mesterskab i hus, som klubben har arbejdet i årevis hen imod, på det seneste med Kasper Hjulmand som cheftræner.

Se billeder fra den festlige onsdag her

"Jeg er helt vildt lykkelig. Jeg er beæret over at stå i spidsen for sådan et hold. Vi har en været en gruppe, der har arbejdet og stået tæt sammen hele vejen, og det får vi belønning for nu", udtalte Kasper Hjulmand, der havde sine små børn på armen, lige før han og spillerne løb op på sejrspodiet for at modtage deres medaljer og den store DM-pokal af DBU-formand, Jim Stjerne Hansen.

Foto: Martin Warming
Foto: Martin Warming

Videre til landshold

Efter kampen var der afterparty den lange nat i FC Nordsjælland. Men allerede torsdag skulle flere af spillerne i landsholdslejr. Men mon ikke Morten Olsen så lidt igennem fingre med, at de var lidt trætte og sløve i betrækket. Mesterspillere er nu engang rart at have på et landshold.

TV: Guldfesten i Farum: Så glade var de

Publiceret: 24. Maj 2012 01:12
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!