Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vedr. genåbning af Stenløse svømmebad

Af Bente Truelsen Stråmoseparken 38, 3660 Stenløse

Vil politikerne i Egedal Kommune virkelig være bekendt at lade friluftsbadet på den nu nedlagte Sandbjergskole forblive lukket? Hvad tænker politikerne egentlig på? de skulle være til for os.

I den tid jeg har boet i Stenløse er det kun gået ned ad bakke. Vi er blevet frataget muligheden for at svømme, biografen er lukket og biblioteket ligeledes her i Stenløse by.

Det må kunne lade sig gøre at tænke store tanker og finde de penge, der mangler for at få badet i gang igen. Hvis viljen er der.

Da min mand og jeg flyttede hertil for cirka 40 år siden glædede vi os over, at der i hvert fald var et sted, hvor børnene kunne lære at svømme. Det er der mig bekendt ikke mere nogen steder her i kommunen, uden at de skal køre langt. Der har før været lagt op til at placere en svømmehal i forbindelse med Lærkeskolen, men altid har vi hørt, at det blev for dyrt med en svømmehal. Man kan spare sig fattig, hvilket jeg mener, kommunen har gjort. Her har aldrig været råd til noget.

Vi er mange pensionister både her fra Stenløse by og Smørum, der har fået lov til at bruge friluftsbadet i Ganløse 2 x 2 timer om ugen, hvilket vi er yderst taknemmelige for, men der er ikke megen plads til os. Jeg forstår, at bestyrelsen for pensionistsvømmeklubben har gjort et ihærdigt forsøg på at undgå lukning af Stenløse friluftsbad.

Hvad med kommunens børn? Hvor henvises de til, hvis de skal i vandet eller have svømmeundervisning? De opfordres i fjernsynet til at lære at svømme, men hvor kan de komme til det her i kommunen?

Næsten hver lille by i det store Jylland er forsynet med svømmebade, ofte i forbindelse med skolerne. Det ville være godt, hvis politikerne turde tænke store tanker her i Egedal Kommune.

Nu skal vi åbenbart have et nyt rådhus for at samle administrationen. Dette er nok meget fornuftigt, men hvad om man kunne se lidt længere frem, så der også blev tænkt på svømmebadene. Tænk stort og kom fremad på en god måde. Vi glæder os meget.

Publiceret: 13. Juli 2012 09:28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere