Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Venstres mange holdninger skader Roskilde Kommune

Af Morten Gjerskov Formand for Forebyggelses og Socialudvalget, Roskilde Kommune

I ekspropriationssagen mellem Roskilde Kommune og gartneriejeren Keld Bjergegaard, spiller Venstre på alle de heste, de kan opstøve. Enten det eller også er det fortællingen om en gruppeformand, der ikke har pondus til at få samlet en gruppe om en fælles retning.

Flertallet i Venstre inkl. gruppeformand Bent Jørgensen bakker op om den helt lovlige ekspropriation, og er dermed en del af det flertal på 26 ud af 31 byrådsmedlemmer i Roskilde Byråd, der traf beslutningen.

Men alligevel prøver de to resterende medlemmer af Venstres gruppe - Mads Thomsen og Annie Larsen - at skabe opmærksomhed om sig selv på bekostning af Roskilde Kommunes navn og rygte.

Vi er snart vant til to eller flere forskellige holdninger til hver sag fra partiet Venstre. Men hvor er Venstres gruppeformand Bent Jørgensen? Endnu engang bliver der nikket ja til en sag fra Bent Jørgensen, der gerne skulle have sit bagland på plads. Derefter vælter menige Venstremedlemmer rundt i medierne med holdninger strittende i alle retninger.

Venstre burde holde sig for god til at blande vores gode borgmester ind i deres interne slagsmål.

Må jeg have lov til at minde Venstres Mads Ravndrup om følgende:

- Det er ikke borgmesteren, der har taget beslutningen om ekspropriationen. Det har et stort flertal på 26 ud af 31 medlemmer i Roskilde Byråd. Heriblandt langt størstedelen af Venstres gruppe – kun to medlemmer af Venstres gruppe stemte imod.

- Venstres gruppeformand har selv med ”baggrund i de alvorlige og falske beskyldninger om bestikkelse, som den verserende ekspropriationssag har ført til” nikket til brugen af og prislejet for hjælp fra kommunikationsfirmaet KristiansenUlvemann. Det har han formentlig, fordi han er fuld ud klar over den skade, som Roskilde udsættes for på baggrund af de to Venstremedlemmers ageren i medierne.

Kære Bent Jørgensen, hvornår har du tænkt dig at bede din gruppe om at arbejde for Roskilde Kommune i stedet for at løbe rundt med ødelæggende og usande dagsordener, der kun er til skade for vores dejlige kommune?

Publiceret: 26. Juli 2012 11:06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt