Rasmus Stoklund forventer, Frederikssundmotorvejen er blandt de projekter, der vil være med i en kommende plan for infrastrukturen i Danmark.

Rasmus Stoklund forventer, Frederikssundmotorvejen er blandt de projekter, der vil være med i en kommende plan for infrastrukturen i Danmark.

Stoklund: Ingen grund til motorvejs-uro

Frederikssundmotorvejen bør være blandt de mest sikre investeringer i kommende transportplan, mener folketingsmedlem Rasmus Stoklund (S)

Af
Henrik Gregersen

Selv om trafik-travlen bliver vasket stort set ren, er der ingen grund til at frygte, at Frederikssundmotorvejen ikke hurtigt ryger tilbage på tavlen, når Folketingets partier til efterået indleder forhandlinger om massive investeringer i infrastrukturen i de kommende år.

Der er nemlig enighed om, at motorvejen er blandt de bedste investeringer.

Sådan lyder budskabet fra det nyvalgte folketingsmedlem Rasmus Stoklund (S), efter transportminister Benny Engelbrecht i Jyllands-Posten har bebudet, at "alle de store infrastrukturprojekter – motorveje, broer og jernbaner – der skal bygges frem mod 2030, skal på bordet igen."

Men dét er ikke det samme som en udsigt til, at Frederikssundmotorvejen ryger af pladen:

"Det er en sag, der ligger rigtig højt på listen for mig. Men langt hen ad vejen handler de nervøse udmeldinger om, at nogle ikke helt er kommet ud af valgkamps-tilstanden. Alle har jo i valgkampen tilkendegivet, at de ønskede motorvejen, og objektivt set er det én af de bedste investeringer" siger han til Lokalavisen og fortsætter:

"Det er vigtigt at huske, at dét, regeringen og DF lancerede tidligere jo bare var et valgkampsoplæg. Det var jo ikke en plan, der blev taget med i Folketingssalen. Derfor er det helt efter bogen og planen, at transportministeren siger, at han til efteråret vil indkalde partierne til forhandlinger, så man kan få lavet en samlet plan. Så hvis bare alle partier gør dét, de har lovet under valgkampen, så er jeg ikke så nervøs," siger han Rasmus Stoklund.

Publiceret 10 July 2019 11:11