Skolebørn, klubbørn og voksne kan snart nyde godt af en dukkert i Ganløse Friluftsbad.

Skolebørn, klubbørn og voksne kan snart nyde godt af en dukkert i Ganløse Friluftsbad.

I dag åbner Ganløse Friluftsbad - og så står den på renovering

Fra tirsdag og fire måneder frem kan man igen få en dukkert i Ganløses friluftsbad. Derefter venter en større renovering

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Foråret har meldt sin ankomst, og sommeren nærmer sig med hastige skridt.

Det er med andre ord højsæson får en kølig og tiltrængt dukkert i det fri, og det har Egedal-borgerne mulighed for i Ganløse Friluftsbad, der  tirsdag åbner det lokale svømmebad. Fra tirsdag vil det være for skoler og klubber, fra i morgen onsdag er friluftsbadet åbent for alle.

“Vi glæder os rigtig meget til at byde børn, unge og ældre svømmere på en tur i bassinet. Vi har åbent frem til den 15. september,” siger idrætsformand Steffen Lund-Hansen.

Som Lokalavisen Egedal kunne fortælle i starten af april, så venter der fra september en ny renovering af Ganløse Friluftsbad, da kvaliteten af den nye bassinmaling har vist sig ikke at være god nok.

Derfor er Egedal Kommune klar til at gennemføre en renovering, der vil koste et sted mellem 750.000 og 1.300.000 kroner - alt afhængig af om man vælger et 'nyt' bassin med folie eller fliser.

“Det er selvfølgelig trist, at vi igen skal igennem en større renovering. For tre år siden og igen sidste år blev bassinet renoveret, så det er en streg i regningen, men vi håber at blive klar til næste års åbning i maj 2019,” siger Steffen Lund-Hansen.

Publiceret 15 May 2018 07:00