DEBAT: Motorveje er desværre ikke kommet tættere på

Mette Thiesen, spidskandidat for Nye Borgerlige

debat Regeringen fortæller højt og flot, at de prioriterer en færdiggørelse af Frederikssundsmotorvejen og en forlængelse af Hillerødmotorvejen. Det lyder godt. Problemet er bare, at der ikke er tale om andet end en hensigtserklæring. De to motorveje er desværre ikke kommet tættere på.

I årevis har nordsjællandske folketingsmedlemmer lovet, at det nu vil blive Nordsjællands tur til at få trafikinvesteringer. Intet er sket. Nu steger Venstre, Liberal Alliance og De Konservative så en gedigen omgang valgflæsk.

Partierne forsøger at vise, at de kæmper for Nordsjælland. Det kommer ikke bag på mig, at det sker nu, for vi er jo tæt på et valg. Det er virkelig sådan noget, der giver politikerlede. Politikere skal handle i valgperioden - ikke snakke om fine hensigtserklæringer få måneder før et valg.

Jeg håber virkelig, at en færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen og en forlængelse af Hillerødmotorvejen er på vej, men jeg tror ikke på det, før jeg ser gravemaskiner. Der er brug for nye nordsjællandske kræfter på Christiansborg, så projekterne bliver gjort til virkelighed. Og det skal ikke være om mange år, som regeringen lægger op til - det skal være så hurtigt som muligt.

I Nye Borgerlige har vi finansiering til at færdiggøre Frederikssundmotorvejen og forlænge Hillerødmotorvejen. Derudover har vi også finansiering til at gøre Kronprinsesse Marys Bro i Frederikssund betalingsFRI.

Nordsjællænderne har i mange år fortjent trafikinvesteringer. De forhold, politikerne på Christiansborg byder os, er helt uacceptable. Vi skal sige fra. Hvis du stemmer, som du plejer, får du mere af det samme. Jeg vil anbefale dig at prøve noget nyt. Sæt dit kryds ved Nye Borgerlige (D).

Publiceret 25 January 2019 00:00