Læserbrev: ØGF - lige noget for mig

Debat Når jeg skal beskrive mit liv, kan jeg ikke komme uden om gymnastikken. Det fylder meget i dag, og det har det altid gjort. Jeg startede i Ølstykke Gymnastik Forening da jeg var 2 år gammel, og jeg har elsket det lige siden.

I ØGF er der mange forskellige hold til mange forskellige aldersgrupper. Jeg har gået på et spring-hold, et trampolinhold og et sjippehold.

Det fedeste ved at have gået på forskellige hold er at man møder forskellige mennesker. Man får en masse nye venner, og sammenholdet er bare fantastisk.

Jeg har lært en masse gennem årene ikke mindst takket være de dygtige instruktører og hjælpetrænere, som jeg har haft gennem årene.

Lige siden jeg begyndte i foreningen har jeg set op til dem som rollemodeller, og det er takket være dem, at jeg selv valgte at blive hjælpetræner i foreningen.

Det har jeg nu været i 3 år, og jeg elsker det. Lige så snart jeg blev gammel nok, tog jeg et hjælpetrænerkursus.

Jeg har haft 2 forskellige hold. ”Jump” og ”Ropes ´N´ dancing”.

Det at været hjælpetræner i ØGF har givet mig et kæmpe boost personligt. Jeg har lært rigtig meget, fået en større tro på mig selv og fået lysten til at uddanne mig som instruktør.

Fordi jeg holder så meget af gymnastik, har jeg valgt at tage på Sorø Gymnastikefterskole, og blive ved med at lave det jeg elsker.

Jeg har også valgt, at når jeg er hjemme igen næste sommer, jeg skal uddanne mig som instruktør. Det kunne være fedt en dag at være instruktør på mit eget hold i ØGF.

Ølstykke gymnastik Forening er en stor del af mit liv, og det er jeg glad for. Alle de nye venner, de nye oplevelser og det stærke bånd man skaber på et hold i ØGF er helt fantastisk.

Publiceret 12 August 2019 05:00