Martin Iversen er blevet dansk mester i højdespring, stangspring og diskoskast. Pressefoto

Martin Iversen er blevet dansk mester i højdespring, stangspring og diskoskast. Pressefoto

Masser af guld til DM Masters i atletik

Stor succes ved DM Masters i atletik til Martin Iversen fra Atletikklubben Ganløse.

Atletik Martin Iversen blev i weekenden tredobbelt dansk mester ved DM Masters i Randers. Ganløse-atleten hentede guld i højdespring, stangspring og diskoskast i aldersklassen 60 til 64 år. Samt Sølv i både spydkast og 400 meter sprint. Han fik herudover en 6. plads i kuglestød.

"Mit mål i år er at sætte dansk rekord i min aldersklasse ved DM Masters 10-kamp, så det var god træning at deltage i så mange discipliner. Jeg måtte dog udgå af længdespring, fordi jeg simpelthen var for træt efter 400 meteren."

400 meter løbet var faktisk, det f'ørste Martin Iversen har løbet siden 1982.

"Det var virkelig hårdt, og jeg var meget usikker på, hvor hurtigt jeg skulle lægge ud. Så jeg lå klart sidst efter 200 meter. Jeg fandt dog nogle skjulte kræfter og fik spurtet en sølvmedalje hjem.

Martin Iversen er nykåret Nordisk Mester i diskoskast og havde derfor rollen som storfavorit i diskoskast konkurrencen. Martin Iversen kastede 42,06 meter foran Peer Jensen fra Vejle, som med 41,85 meter for første gang kom over 4o meter grænsen. Svend Christensen fra Aarhus 1900 fik 39,85 m på tredjepladsen.

Kapp

Publiceret 09 August 2018 09:56