De Blå Spejdere/DDS gav den gas til divisionsturneringen. Foto: De Blå Spejdere

De Blå Spejdere/DDS gav den gas til divisionsturneringen. Foto: De Blå Spejdere

Lokale spejdere dystede i divisionsturnering

Der blev prøvet kræfter med både kendte og uprøvede spejderfærdigheder

De Blå Spejdere/DDS fra Stenløse, Slangerup, Ganløse, Ølstykke, Skibby, Frederiksund og Jægerspris var for nylig samlet til divisionsturnering for at dyste om pokalen i både kendte og uprøvede spejderfærdigheder i skoven Farum Nyvang tæt på Ganløse.

Ude i skoven var der lagt poster ud, og i løbet af dagen bevægede spejderpatruljerne sig rundt fra post til post. Posterne for juniorspejderne var bygget op over temaet “Hulemandstiden fra forhistorien”, og lederne, der står for aktiviteterne på posterne var i dagens anledning klædt ud så det passede til temaet. Det kom der mange fantasifulde udklædninger ud af.

Spejderne dystede mod hinanden i færdigheder som køllekast for at ramme vildsvinene på posten “Wag a Wildswin,” med kastestokke efter mål af billeder af forhistoriske dyr, hvor kastestokkene var snittet og dekoreret.

Der blev også dystet på hulebyggerpost, hvor knob og besnøringer kom i anvendelse og på hulemadspost, hvor der blev gruttet mel af forskellige kornsorter.

Vinderen af divisionsturneringen for juniorgrenen blev Erik Ejegod fra Slangerup, og de blev hyldet med et tydeligt spejderråb.

Publiceret 14 April 2019 07:07