Så er der yoga-akrobatik med bevægelses-værkstedet.

Så er der yoga-akrobatik med bevægelses-værkstedet.

Elever viste sig frem: 'Dem vi er'

Balsmoseskolen holdt åbent hus med resultater fra en uges intensivt arbejde

Af
Finn Due Larsen

Smørum "Dem vi er" var overskriften for temaugen på Balsmoseskolen, og den blev rundet af da eleverne stolt fremviste resultatet af ugens arbejde.

Her havde eleverne arbejdet på forskellige værksteder som tog udgangspunkt i skolens fokusområder. Der er blevet dyrket yoga i bevægelsesværkstedet, opfundet nye spil i skakværkstedet, programmeret robotter i teknologiværkstedet, fremstillet udstilling i fotoværkstedet og meget meget mere.

”Det har været sjovt at opleve, hvordan eleverne har været sammen på kryds og tværs af klasser og alder. De mindste elever har virkelig nydt at være sammen med de store elever, og de store elever er vokset med opgaven ved at have ansvar for de mindre elever. Der er blevet skabt en masse gode relationer på tværs af skolen, og det er utroligt værdifuldt”, fortæller Nete Andersen, der har koordineret ugen.

Torsdag i sidste uge kunne forældrene så opleve resultatet af ugens anstrengelser, og der var stor begejstring fra de mange fremmødte forældre og bedsteforældre.

Først var der velkomsttale ved Skoleleder Henriette Andersen og to repræsentanter fra elevrådet, og derefter åbent i alle værkstederne, hvor der var koncerter, fællesyoga, fremvisning af fysikforsøg og et væld af andre oplevelser.

Publiceret 16 April 2019 05:00