Ifølge filialdirektør Helen Kuhre, så skal navneskiftet signalere, at Danske Bank favner hele kommunen. Pressefoto

Ifølge filialdirektør Helen Kuhre, så skal navneskiftet signalere, at Danske Bank favner hele kommunen. Pressefoto

Danske Bank i Stenløse skifter navn

"Egedal Afdeling" bliver navnet på Danske Banks afdeling i Egedal Centret

Danske Banks afdeling i Egedal Centret får nyt navn og skal fremover hedde Egedal Afdeling.

Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

Ændringen træder i kraft den 1. juni. Ifølge filialdirektør, Helen Kuhre, skal navneskiftet signalere, at Danske Bank favner hele kommunen.

”Vi vil gerne åbne banken mere op og vise, at vi er her for alle. Derfor giver det mening, at vi hedder det samme som kommunen, og vi ligger jo tilmed i Egedal Centret, så det var helt oplagt at vælge Egedal som vores nye navn”, siger Helen Kuhre, der understreger, at det udelukkende er navnet, der ændrer sig.

”Det giver mening at ændre navnet, men alt andet forbliver, som det plejer. Med samme navn som kommunen viser vi, at vi dækker hele kommunen og tilbyder nem adgang til alle bankens services på ét sted. For vi vil gerne være den foretrukne bank i Egedal," siger Helen Kuhre.

Hun startede som filialdirektør i Danske Bank i Egedal Centret den 1. februar i år, og hun fortæller samtidig, at det har været en rigtig god start, og hun har følt sig meget velkommen.

”Det er dejligt, at jeg allerede efter få måneder føler mig hjemme her i området. Jeg oplever, at Egedal er et godt sted at bo og leve med en god atmosfære. Vi har mange gode samarbejdsrelationer, blandt andet i centret, som også har taget utrolig godt i mod mig”, siger Helen Kuhre.

Publiceret 06 June 2019 11:30